Fájdalmas a szemműtét?
Figyelt kérdés
Illetve kockázatos? Mik a tapasztalatok?
4-es a szemem,és folyamatosan romlik,valamit kezdenem kéne.
2011. okt. 17. 10:55
1/2 anonim válasza:
Arra tudok valaszolni,hogy nem fajdalmas.Nekem 2x,mütöttek,szürke halyog miatt,a szemlencset csereltek ki.Elötte egy kivizsgalas kellet.Sziv,tüdö,ver....Kaptam erzestelenitöt,az also szemehelyt,kicsit kihuztak,picit fajt,epp a szuras,mert gyorsan hat.A mütet kb. 15 percig tartott,felvittek a szobaba,mar setalhattam,masnap levettek a kötest,semmi fajdalom nem volt.Ez 2003-ban volt.Anyukamat,2010 mütöttek,az erzestelenitö neki mar nem injekcio formajaba kapta,hanem,csepegtettek a szemebe.Neki se volt egyaltalan fajdalmai.Ez lezeres mütes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!