Mennyire fájdalmas a fülporcba lőtt fülbevaló? Körülbelűl mennyi a gyógyulási ideje?
OFF...bocsi.
Én is akartam, de utánaolvastam, hogy nem ajánlják, mert akupunktúrás pontot is érhet, és akkor veseelégtelenséget , vagy akár vakságot is okozhat.
Persze ettől függetlenül sok embernek látok porcba lőtt fülbit, hát egyénfüggő ki mit vállal be.
Nekem hetekig gyógyult, begyulladt, gennyes lett.
Ki is vettem ...
Maga a szúrás nem fájt nekem, bár eléggé vérzett, a gyógyulási idő nem volt vészes, pár hét lehetett talán amíg teljesen (én nagyon lassan gyógyulok), ebből az első hét a kellemetlenebb, pl. alvásnál eleinte nem jó ötlet a piercing felüli oldaladon feküdni.
Nekem nem volt, és nincs is miattuk/velük semmi problémám.
Jelentem , tegnap lőttek két lyukat a fülporcomba, és nem vakultam meg, mert eltaláltak volna egy akupunktúrás pontot.
Amúgy, hogy a kérdésedre is válaszoljak, amikor belövik nem fáj, de nyilván érzed. Aztán nekem úgy mondták, hogy 2 hét a minimum ameddig bent kell hagyni, van akinek begyógyul annyi idő alatt, van akinek viszont egy hónap is lehet a gyógyulási idő. Azon kívül pedig ha csináltatsz, vagy csináltattál, akkor forgasd, mert ha véletlenül gennyesedik, akkor nehogy megszáradjon, és beleragadjon a füledbe. Remélem segítettem. ((((:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!