Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A hasamra hízok. Mit tegyek?...

A hasamra hízok. Mit tegyek? Tini vagyok!

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok, és 100 kiló körül. Nem is ezt tartom a nagy bajnak, hanem hogy ez a rengeteg kiló mind a hasamra rakodott rá, persze nem pálcikák a combjaim sem, de az a helyzet, hogy amíg a combomra jó egy 44-es nadrág, addig a hasam miatt csak egy 50-eset tudok összegombolni.

Tudom, tudom, tudom! Ezerféle olyan választ fognak írni a legtöbben, hogy fogyjak le, satöbbi. Nem az a baj, én ducin (na jó: kövéren) elfogadnám magam, csak ne lenne akkora a hasam mint egy sörhasas palinak, vagy egy 7 hónapos terhes nőnek. Elég jól be tudom húzni amúgy, de egyfolytában nem tudom úgy tartani. Más tinik is vannak akik 80-90-100 kiló körül vannak, de azok sem ilyen gusztustalanul, hanem szép arányosak. Azt még hozzátenném hogy genetika... Segít a felülés valamennyire?

2017. szept. 1. 09:27
1 2
 11/17 anonim válasza:
14%
Hát 14 évesen elég gusztustalan,persze teljesen mindegy hány éves vagy,de egy fontos kérdésem lenne,mit ettél ,hogy egy 18 személyes személy gépkocsivá váltál? Szerintem,ha te arra vársz ,hogy valaha eltűnjön az a hájréteg ami rád rakódott, akkor sok sikert. Ilyen hozzáállással beállhatsz a kolbászok mellé,de a legvastagabbakhoz. Na és persze,ha jönne a szövegelés,most elmondom,hogy én odafigyelek már lassan két éve a táplálék bevitelemre ,a makro tápértékekre,az edzéstervemre,úgyhogy nincsen lehetetlen.
2017. szept. 3. 23:10
 12/17 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Neked máris eltűnnek az emberből az értékek, hogy valaki kövér?

Képzeld el, hogyha olyan könnyű lenne a fogyókúra, ahogy te okoskodsz, akkor én nem egy személyautó lennék hanem egy ,,értékes'' ember!

Ne ítélkezz úgy hogy nem ismered valakinek a sorsát, nem hallottad még?

2017. szept. 4. 10:02
 13/17 anonim ***** válasza:

Miért gondolod magad gusztustalannak, ha a többi kövér lányt elfogadod? Te úgy vagy jó, ahogy vagy. Biztos van aki szereti a hatalmas hasú nőket. Amúgy küldenél magadról képet? :)

25/F

2017. szept. 4. 11:30
 14/17 anonim ***** válasza:
59%
Nekem is jöhet én szeretem a nagy hasú nőket. 16/f
2017. szept. 4. 16:47
 15/17 anonim ***** válasza:

Mielőtt egyesek még a hízásra buzdítanának:

-tönkre fog menni az egészséged és hamarabb meghalsz

-sokkal nehezebben fogsz párt találni

-sok kritika fog érni a testalkatod miatt

2017. szept. 4. 17:32
 16/17 anonim válasza:
Én nem akarlak megbántani, de ez már veszélyes lehet az egészségedre. Azt meg már te is észrevetted, hogy nem néz ki valami jól. Te is beláttad, hogy változtatni kell.
2017. szept. 6. 15:07
 17/17 megtelt válasza:
75%
Símogasd. És barátkozz meg vele. Neked ez van. Nekem tetszene.
2017. szept. 16. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!