A hasamra hízok. Mit tegyek? Tini vagyok!
14 éves lány vagyok, és 100 kiló körül. Nem is ezt tartom a nagy bajnak, hanem hogy ez a rengeteg kiló mind a hasamra rakodott rá, persze nem pálcikák a combjaim sem, de az a helyzet, hogy amíg a combomra jó egy 44-es nadrág, addig a hasam miatt csak egy 50-eset tudok összegombolni.
Tudom, tudom, tudom! Ezerféle olyan választ fognak írni a legtöbben, hogy fogyjak le, satöbbi. Nem az a baj, én ducin (na jó: kövéren) elfogadnám magam, csak ne lenne akkora a hasam mint egy sörhasas palinak, vagy egy 7 hónapos terhes nőnek. Elég jól be tudom húzni amúgy, de egyfolytában nem tudom úgy tartani. Más tinik is vannak akik 80-90-100 kiló körül vannak, de azok sem ilyen gusztustalanul, hanem szép arányosak. Azt még hozzátenném hogy genetika... Segít a felülés valamennyire?
Utolsó!
Neked máris eltűnnek az emberből az értékek, hogy valaki kövér?
Képzeld el, hogyha olyan könnyű lenne a fogyókúra, ahogy te okoskodsz, akkor én nem egy személyautó lennék hanem egy ,,értékes'' ember!
Ne ítélkezz úgy hogy nem ismered valakinek a sorsát, nem hallottad még?
Miért gondolod magad gusztustalannak, ha a többi kövér lányt elfogadod? Te úgy vagy jó, ahogy vagy. Biztos van aki szereti a hatalmas hasú nőket. Amúgy küldenél magadról képet? :)
25/F
Mielőtt egyesek még a hízásra buzdítanának:
-tönkre fog menni az egészséged és hamarabb meghalsz
-sokkal nehezebben fogsz párt találni
-sok kritika fog érni a testalkatod miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!