Mit tennétek egy orvosnak hálául egy ajándékcsomagba?
Figyelt kérdés
olyan 30-40ezer ft értékben szeretnék csinálni!
gondolkoztam rajta h wisky-t..de csak ez az egy "módos" dolog jutott eszembe..várom az ötleteket!
2010. máj. 25. 22:34
11/13 anonim válasza:
Egyébként hiba volt az orvos nevét leírnod. Ebből 3 perc alatt mindenki tudja, hogy a műtéti gyűrűt magadnak kellett megvenni, ami 450.000 Ft volt. És ha rákeres valaki a doktor nevére, holnap már megtalálja ezt a fórumot is. Nem véletlenül anonimak a kérdések is és a válaszok is. Csak a jövőre nézve mondom, hogy saját érdekedben kerüld a konkrétumokat, mivel azokhoz senkinek semmi köze.
Az előző voltam.
12/13 anonim válasza:
Na de, ha nem akarsz vinni kolbászt meg más disznóságokat, pénzt nem fogad el, akkor miből jön ki a 30-40 ezer? Van ugyan ilyen drága whiskey is, de nem biztos, hogy az jó ajándéknak. Akkor inkább vegyél neki valami szép ezüst dolgot, amibe belegravíroztatod, hogy hálád jeléül fogadja vagy ilyesmi.
13/13 anonim válasza:
Különben jó ez a sonka dolog, egy jó sonka kilója több ezer forint. Én is vittem a házi orvosunknak, örült neki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!