Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tennétek egy orvosnak...

Mit tennétek egy orvosnak hálául egy ajándékcsomagba?

Figyelt kérdés

olyan 30-40ezer ft értékben szeretnék csinálni!

gondolkoztam rajta h wisky-t..de csak ez az egy "módos" dolog jutott eszembe..várom az ötleteket!

2010. máj. 25. 22:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Egyébként hiba volt az orvos nevét leírnod. Ebből 3 perc alatt mindenki tudja, hogy a műtéti gyűrűt magadnak kellett megvenni, ami 450.000 Ft volt. És ha rákeres valaki a doktor nevére, holnap már megtalálja ezt a fórumot is. Nem véletlenül anonimak a kérdések is és a válaszok is. Csak a jövőre nézve mondom, hogy saját érdekedben kerüld a konkrétumokat, mivel azokhoz senkinek semmi köze.

Az előző voltam.

2010. máj. 25. 23:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Na de, ha nem akarsz vinni kolbászt meg más disznóságokat, pénzt nem fogad el, akkor miből jön ki a 30-40 ezer? Van ugyan ilyen drága whiskey is, de nem biztos, hogy az jó ajándéknak. Akkor inkább vegyél neki valami szép ezüst dolgot, amibe belegravíroztatod, hogy hálád jeléül fogadja vagy ilyesmi.
2010. máj. 25. 23:14
 13/13 anonim ***** válasza:
Különben jó ez a sonka dolog, egy jó sonka kilója több ezer forint. Én is vittem a házi orvosunknak, örült neki:)
2010. máj. 26. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!