Egy orvosnak mennyi az iq-ja?
Jó de az mit jelent? Számokat írjatok légyszíves. pl: 110-160 ... stb
Mi a az amivel még elmehet valaki orvosnak? pl 105 az elég ha valaki szorgalmas? vagy kell 120? ...
Szia!
Azt nem tudom megmondani, hogy egy orvosnak mennyi az IQ-ja, de szerintem nem ettől függ, hogy valaki lehet-e vagy pedig nem.
nem mindnek egyforma vagy azthitted?
meg akarsz alázni egyet, vagy mi?
MAWI-értékekről van szó. Minimum 105, de akkor az emberke iszonyúan szorgalmas, max. 135, de akkor olyan területen van, a hol a zsenialitását tudja kamatoztatni. Ha 140 felett van, akkor már nagyon nehéz neki megtalálni azt, ahol a leghatékonyabban tud dolgozni. (140 fölött nem mérik az IQ-t, mert már nem számít. Egységesen zseniálisoknak vagy lángelméknek hívjuk az ide tartozó embereket.)
Valószínűleg a legtöbbjének 110 és 125 közötti az IQ-ja. Ami egyébként a többi egyetemi végzettségre is kéne, hogy illjen (ha nem volna ilyen idióta a rendszer, hogy minden hülyének diplomát adunk). Az IQ csak az alap. Mellette ott kell legyen olyan személyiség, amely alapvetően segítő típusú, azaz ún. anyai oldali dominanciával bír), nem pénzorientált, szorgalmas, igyekvő, nagy teherbírású, inkább konform, mint nonkonform. Tehát egy zseniális orvosnak éppenúgy nagyon nehéz az élet, minden minden más embernek, aki zseniálisnak születik. De elkeseredni sem kell: nincsenek sokan, még az orvosok között sem.
Természetesen nem mondtam, hogy MINDENKINEK, hanem a legtöbbnek magas, nagyon magas.
A natív intelligencia általában egyetemet végzetteknél magas kellene hogy legyen, az más ha néha nem így van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!