Egy orvosnak mennyi az iq-ja?
Figyelt kérdés
2011. szept. 19. 22:45
11/11 anonim válasza:
Utolsó! Van 160-as IQ Például ott volt Albert Einstein akit a valaha élt legokosabb embernek tartottak neki is 160-as volt az IQ-ja vagy napjainkban itt van Bill Gates a Microsoft alapítója neki is 160-as az IQ-ja :) és ennél van magasabb is! A világ legmagasabb IQ-jával rendelkező emberkéjének több mint 200 az IQ-ja! És szerintem ha valaki elég szorgalmas 100 fölötti IQ-val lehet orvos! Nekem például csak 109 az IQ-m nem vagyok egy géniusz de sokat tanulok legtöbbször reggeltől estig kisebb szünetekkel persze! És most vagy 3-ad éves és eddig lekopogom szerencsémre minden vizsgám meglett elsőre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!