Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tennétek egy orvosnak...

Mit tennétek egy orvosnak hálául egy ajándékcsomagba?

Figyelt kérdés

olyan 30-40ezer ft értékben szeretnék csinálni!

gondolkoztam rajta h wisky-t..de csak ez az egy "módos" dolog jutott eszembe..várom az ötleteket!

2010. máj. 25. 22:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Lehetne még pl. különleges csokit vagy bonbont, vagy egy könyv utalványt.
2010. máj. 25. 22:43
 2/13 A kérdező kommentje:

olyanokat amiket egy kisvárosba be lehet szerezni!

Wisky maxi milka csoki:D ez már 2 dolog..

am köszi az ötletet!jöhet még!

2010. máj. 25. 22:47
 3/13 anonim ***** válasza:
Mindenből a "drágábbikat": pl Jagermeister (bocs, de nincs umlautos a-m), Merci csoki, Milford tea, a wisky is jó, valami jó keksz, egy csajos likőr, különleges sör (pl tequilás), a könyvutalvány se rossz ötlet bele. Hirtelen ennyi jutott eszembe.
2010. máj. 25. 22:51
 4/13 A kérdező kommentje:

köszi jó ötleteket adtál:D

Gyűlik-gyűlik:D csak így tovább:D

2010. máj. 25. 22:53
 5/13 anonim ***** válasza:

szia:)

szerintem egy kisebb porcelánból készült dísztárgy, vagy más tárgy, asztali óra, váza, különleges csokoládé, ha nő, akkor ékszer, vmi szép toll, festmény, kép:)

ezeket tudtam írni:)

remélem segítettem:)

2010. máj. 25. 22:57
 6/13 A kérdező kommentje:

Férfi:D

Dr. Bende János

Nem tudom ismerős-e..?

2010. máj. 25. 22:58
 7/13 anonim ***** válasza:
persze festménynél a kisebb képre gondoltam, ami egy ajándékcsomagba való:)
2010. máj. 25. 22:59
 8/13 anonim ***** válasza:
jaaa ha férfi, akkor pl. még parfüm is jó lehet, ami márkás vagy karóra:)
2010. máj. 25. 23:00
 9/13 anonim ***** válasza:

Dolgoztam kórházban, pontosan tudom, hogy az orvosoknak nem kell ajándék. Ha eldöntötted, milyen értékben vagy hálás, tedd azt a pénzt egy borítékba és tedd a zsebébe. Az összes többi ajándék ablakon kidobott pénz. Hidd el, az orvosok is emberek, de nem tudod úgysem eltalálni, hogy mit érdemes adni nekik. A pénzzel nem lősz mellé. Aki elfogadta volna az ajándékcsomagot, az a pénzt is el fogja fogadni. Aki meg az a pénzt nem, az az ajándékot sem.

Faluhelyen szoktak vinni 10-20 kiló füstölt kolbászt vagy szalámit. Azt általában elfogadják.

2010. máj. 25. 23:01
 10/13 A kérdező kommentje:

faterom is ezzel hülyült h a kolbásznak meg a sonkának örülnek a Pestiek XD de azért ez mégis olyan...

Am biztos forrásból tudom h pénzt nem fogad el,de az ajéndékcsomagot elfogadja..

2010. máj. 25. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!