Lovaglás utáni rosszullétek. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Lovagolni szoktam rendszeresen, általában 1-2 órát egyhuzamban, néha többet. Leszállok a lóról a végén, beviszem, leszerszámozom. Mire eddig eljutok elkezdek zavarosan, néha fekete-fehérben látni, szédülni és ilyen furcsa "hidegérzést" érzek a fülemben. Máshogy nem igazán tudnám leírni a dolgot. Ha lehajolok és lehajtom a fejem, kicsit javul a dolog, de mihelyst felegyenesedek újra kezdődik. Általában csak lassan, ülve múlik el a dolog, iszom és eszem is valamit, ha már bírok.
Mi lehet ez és hogy kerülhetném el? Korábban párszor előfordult hogy pl. temetésen, vagy ha sokat kellett állni melegben, akkor rosszul lettem.
2017. aug. 30. 19:46
1/4 anonim válasza:
Ha maskor is elofordult, nem biztos h a lovaglastol van. Nekem bolt regebben h amikor konnyuugetesnel a lo labat neztem sokaig akk beleszedultem
2/4 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy ehhez lenne köze, nem szoktam nézni :D Meg az is érdekes, hogy miközben rosszul vagyok, folyton ásítozom.
2017. aug. 30. 19:50
3/4 anonim válasza:
Van rendszeres (sport)orvosi vizsgálat ? Lehet vérnyomás-probléma, koponyaüregekkel kapcsolatos gond, sőt agytumor korai előjele. Mindenképpen orvosi kivizsgálás szükséges.
4/4 anonim válasza:
Nem iszol keveset?Én pl lovaglás közben rettentő sok vizet vesztek,kèpes vagyok aztán egyszerre meginni 1liter vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!