Szerintetek jó ha ilyeneket szedek naponta?
.......:D ez most csak egy példa volt a sok közül, köszönöm, hogy válaszoltál erre a részére a kérdésemnek :D
de amugy ezek nem a szervezet fejlődését segítik ??
igen, segítik, de ha nincs hiányod belőlük (változatos táplálkozás),akkor nem is kell szedned magnézium és kalcium tablettákat.
de ha mindenképpen ragaszkodsz hozzá,akkor napi EGY kalcium és EGY magnézium pezsgőtablettát igyál... több nemjó,mert a pezsgőtablettában levő NaHCO3 amúgyse valami jó a veséidnek.
szívesen..
az igaz, de a kalcium és magnézium nem a gyümölcsökben található.. de én mondom, oké szedjed a tabikat ,de napi egyet,mert az direkt úgy van kitalálva hogy fedezze a napi szükségleted. Rövid távon lehet többet szedni belőlük (pl fizikai aktivitások miatt),hosszú távon viszont nem ajánlott, a fent leírt okok miatt.
(előző voltam)
köszi szépen a tanácsot, meg fogadom... (a c-vitamira értettem...hogy abbol nincs már sok a mai gyümkbe...)
hello
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!