Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » S. O. S lehetséges hogy...

S. O. S lehetséges hogy Melanomám van?

Figyelt kérdés

Anya jegyes kis mamik segítsetek!

Van egy anya jegy a mellbimbóm alatt. Már nagyon rég óta ott volt.

De terhességem alatt amikor ugye jócskán nőtt a mell méretem teljesen szét ment ez az anya jegy, és az alakja sem szimmetrikus és 1.5 cm átmérőjű.

Most ahogy nézegettem az interneten eléggé hasonlít a melanomához!

Jövő héten megyek a dokihoz ha kapok időpontot jövő hétre.

Azt szeretném kérdezni, hogy másnak is volt már aszimmetrikus anya jegye és semmi baja?

Nagyon meg vagyok ijedve igazából már az első babám után így megnőtt és ö már 2 éves!

Lehetséges, hogy csak megnyúlt?

Nektek nem nyúltak meg az anyajegyek terhesség alatt?

2010. máj. 23. 19:08
 1/3 anonim ***** válasza:
menj orvoshoz mert lehet,hogy az.nem viccből mondom, de bármi nemű aránytalanság utalhat rá.kérj időpontot és ha későre adnák mond,hogy anyajegyed deformálódott lehet h melanóma nézzék meg .
2010. máj. 23. 19:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Mivel a terhesség alatt nőtt a melled, a rajta lévő anyajegy is nyúlt a bőrrel együtt. Nem egyenletesen tágult alatta a bőr, azért lett aszimmetrikus. Gondolom, ez ilyen világosbarna, ami nem emelkedik ki a bőrből. Nekem a lábamon van egy majdnem szív alakú születésem óta, és még élek. Ne aggódj, nem csak melanoma miatt lehet aszimmetrikus egy anyajegy.
2010. máj. 23. 19:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. máj. 24. 06:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!