SOS! Hypót ittam, de kiköptem! Lehet ebből valami baj?
Otthon át lett töltve egy falakon hipó egy üdítőspalackba, mert az eredeti csomagolás az alján eresztett.Erről sajnos nem tudtam, és azt hittem vmi szénsavas üdítő, és egy jó kortyot ittam belőle,persze érezve az ízt azonnal kiköptem, kimostam többször a számat vízzel, fogat is mostam, most már egyáltalán nem érzem az ízét a számban.Természetesen nem nyeltem le. Lehet így valami bajom tőle esetleg? Indokolt lenne hívni az orvost, ne hogy valami baj történjen?
Köszönöm a válaszokat!!
Nem lesz semmi bajod ha nem nyelted le.
-egy vegyész-
nem semmi!
szerintem azonnal menj dokihoz, most rögtön.
remélem, nem viccelsz.
00:00
Hát kösz szépen a kedvességet, de a címkézés folyamatban volt, csak egy alkoholos filcet keresett, sajna én pont akkor toppantam be elég szomjasan, és fölkaptam egyből az üdítőt.Nagyon bírom az ilyen gyökereket, akik a kérdésre ugyan nem tudnak válaszolni, de egy kis észosztást,fröcsögést nem tudnak kihagyni. -.-
A többi választ köszönöm, akkor úgy látom nincs gond, egy kis tejet meg iszom akkor még biztos, ami biztos. :)
Közérzetemen sem veszek észre semmi rendkívülit, persze ha érezném, hogy valami nem stimmel, akkor nyilván orvos......de hát végül is nem nyeltem le, és pl. talán a szájvíz v. fogkrém lenyelése sem lenne túl egészséges sztem, mégis a szánkban van, aztán kiköpjük.....
Köszi, megnyugtattatok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!