Miért fáj a hasam futás közben? És mit csináljak, hogy elmúljon?
Nő vagy?
Nincs nőgyógyászati problémád, pl. PCOS?
"Le kell állni, de legalábbis enyhíteni a terhelésen, egyesek szerint úgyis csak ez segít. Vegyünk mély levegőt, és erőteljesen fújjuk ki, figyeljük, hogy valóban a hasfal mozogjon, ne a mellkas. Közben enyhén hajoljunk előre! Ökölbe szorított kézzel óvatosan nyomkodjuk meg a fájdalmas környéket, kilégzéskor enyhíteni kell ezen a nyomáson, belégzéskor erősíteni.
"
Szerintem mindenképp érdemes felkeresni nőgyógyászt már önmagában ezzel a tünettel is (hogy a futásttól fáj az alhasad).
Nekem van PCOS-em, és szokott fájni az alhasam futás közben, onnan jutott eszembe rákérdezni. 1-es voltam.
Moderálták az alpári kérdésem, ejnye :D
Köszönöm az értelmes válaszokat. De 90% a valószínűsége, hogy nem megyek orvoshoz. Más is le tudott fogyni hormonbetegség mellett is, szóval nem lesz probléma. Meg valamiben meg kell halni, nem :D nincs értelme gyógyítgatni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!