Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Interneten miért megy a...

Interneten miért megy a pánikkeltés?

Figyelt kérdés

Csomó helyen lehet érezni hogy direkt pánikoltatják az embert és emiatt sok ember kisebb dolognál is bepánikol és rohan orvoshoz, szinte semmiségért. Miért jó az az ilyen egészségügyi oldalaknak hogy kelte a pánikot félelmet az olvasókban.

Egyik ilyen példa a reflux és hogy rákot okoz. Tesóm refluxos és olvasta valahol hogy rákot okozhat stb, mindjárt pánikólt és rohant orvoshoz, a gasztro doki meg kiröhögte és elmagyarázta hogy ennek mennyire kicsi az esélye és ő hosszú pályafutása alatt egy olyan beteggel nem találkozott aki refluxtól lett volna nyelőcsőrákos.

2017. júl. 11. 09:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Inkább az a kérdés, hogy miért kell mindent elhinni...
2017. júl. 11. 10:04
 2/3 anonim ***** válasza:

És ha pont ő lenne az első, aki emiatt lenne az?

Értem én, hogy sok hülyeség van a neten, sok hülye meg benyalja az egészet, de az egészséggel ne kockáztasson senki..

Ha attól megnyugszik, akkor menjen, a dokinak így is úgy is mindegy, mert megkapja utána a pénzét, szóval nem is értem miért probléma ez másoknak..

2017. júl. 11. 10:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen nem szabadna betegségekkel kapcsolatos cikkeket olvasnunk, mert szinte minden tünetnél behozza a rákot is.
2017. júl. 11. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!