A XANAX milyen erős nyugtató?
Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 20:40
1/14 anonim válasza:
Van többféle. A 0,25 annyira nem erős, a 0,5 az már eléggé.
Asszem annál erősebb fajta is van.
Különböző egyéneknél különböző intenzitású hatásokat válthat ki.
Először próbálj a 0,25-ösből is csak egy felet bevenni,mert ha nem vagy hozzászokva, az is lenyom.
Orvosi előírás nélkül ne nagyon szedd.
ALKOHOLT INNI SEMMIKÉPPEN NEM SZABAD RÁ!!! (legalább fél napig!) Durva rosszullétet okoz, megkever, dührohamot is kiválthat.
2/14 anonim válasza:
Receptre adják csak, tehát nem játékszer.
3/14 anonim válasza:
5/14 anonim válasza:
0,25 mg, 0,5 mg, 1 mg, 2 mg-ezek az erősségek. Csak orvos kifejezett utasítására szedd!
6/14 anonim válasza:
Xanax helyett inkább Frontin. Van többféle erősségű, de a Frontinnál nem alakul ki olyan függőség mint a Xanaxnál. Szedj inkább homeos Sedativ PC-t, tuti jó nyugtató!
7/14 anonim válasza:
A Xanax és a Frontin tök ugyanaz, csak más a gyártója..
8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) A Frontin is függőséget okoz?
2010. máj. 22. 21:14
9/14 anonim válasza:
Nem egészen ugyanaz, ápolónő vagyok, és tudom hogy a Frontint azért fejleszették ki a Xanax helyett, mert a Xanax kemény függőséget okoz, míg a Frontin nem! Persze benzodiazepin mind a kettő, de mégis valamin változtattak.
10/14 anonim válasza:
Alprazolam a hatóanyaga mindkettőnek, maximum a segédanyagok különbözhetnek némiképp, az viszont nem befolyásolja a gyógyszer hatását. A generikumok mindíg ugyanazt a hatóanyagot tartalmazzák ugyanabban a mennyiségben, mint az originális készítmény, gyakorlatilag másolatok. Én gyógyszerész-asszisztens vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!