Miket kell magammal vinni? Hogyan oldjam meg? Nem ciki? (Bővebben lent)
Szóval néhány napon belül megyek a kórházba kivizsgálásra, de még sosem voltam, ezért nem tudom, mikre lehet szükségem. Ilyen nagyon alap dolgokat tudok, mint tisztálkodószerek, ruha. Ezeken kívül kell még valami? Nagyon megköszönném, ha valaki pontosan leírná, mire lehet szükségem :)
A melltartó dolgot hogyan oldhatom meg? Alváshoz levegyem vagy inkább legyen rajtam mindig? Hol cseréljem át? Mivel egy szobában többen leszünk.
És ciki, hogyha viszek magammal egy plüsst? Idegen helyen nem tudok aludni, anélkül pedig végképp nem. Egyébként 17/L vagyok :)
És még az lenne a kérdésem, hogy a szobatársaimmal hogyan jöhetnék ki jól? Nagyon visszahúzódó típus vagyok, ezért kicsit félek tőle, hogy egy szobában többen leszünk, és fogalmam sincs, milyen korúak >.< Valami tipp, hogy elegye abban az egy hétben velük? Hogy ne legyen kellemetlen a szituáció?
Amúgy tudom, valószínűleg rossz kategória, de nem tudtam, melyikbe is kéne tennem. Bocsi érte >.<
Előre is nagyon szépen köszönöm a választ :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!