Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Ciki lagziba 4000 ft/fő...

Ciki lagziba 4000 ft/fő értékben ajándékot vinni?

Figyelt kérdés
2016. nov. 15. 07:45
 1/7 anonim ***** válasza:
46%
Nem ciki. Mindenki annyit ad, amennyit a pénztárcája megenged. Aki ettől többet vár el, az ne hívjon vendégeket.
2016. nov. 15. 07:54
 2/7 anonim válasza:
51%
Háááát, attól függ. Ha nem engedhettek meg magatoknak többet, akkor nem ciki. Viszont azért lagziba szerintem minimum 10-15 ezret illik adni fejenként.
2016. nov. 15. 07:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. nov. 15. 08:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Van, akinek igen. Van, akinek nem. Nyilván ismered a párt, szóval tudod, hogy nekik erről mi a véleményük.

Elvileg legalább annyit illik adni, amibe a vacsorátok kerül.

2016. nov. 15. 09:33
 5/7 anonim válasza:
100%

szia!

szerintem manapság már 10-15 körül van egy személy "ellátása" egy lagziban, vagyis ennyibe kerülnek a vendégek személyenként.. nem tudom, de ha nem tudnék legalább annyit adni, mint amennyit fogyasztok akkor nekem ciki lenne, de inkább nem mennék el és úg küldenék nekik valami jelképeset... de ki hogy áll hozzá, ha nem érdekli őket, hogy minuszos lesz az esküvő akkor nem számít... bár elvileg az esküvőkön inkább a plusz szokott lenni amivel "elindulnak" az életbe..

2016. nov. 15. 10:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi 3-an voltunk hivatalosak az esküvőre ajándékba kb. 3ezer forint értékű holmit adtunk, menyasszony táncba meg összesen kb. 10 ezer forintot. Biztos vagyok benne, hogy én lettem volna a legjobban megbántva, ha esetleg visszahallom, hogy kevesellték, vagy nem tetszett nekik. Tekintve, hogy az ajándékban benne volt vagy 120 óra munkám is.
2016. nov. 15. 11:05
 7/7 anonim válasza:

Nem ciki.

Nekünk is mostanában lesz az esküvőnk és soha semmilyen körülmények között nem akarnánk, hogy valaki a pénz miatt stresszeljen a mi napunkon, ne jöjjön el vagy ne adj isten adósságba verje magát. Ha meghívtak fontos vagy nekik és ott akarnak tudni.

Őszintén nem értem a vendégeknek mi közük lenne a vacsora árához avagy miért velük kellene kifizettetni. Nálunk 16 körül lesz csak a vacsi, de soha eszembe sem jutna, hogy ezt egy VENDÉG kifizesse, akit mi meghívunk.

Ha hozol egy 4000 ftos ajándékot biztos sokat jelent majd nekik, hogy gondoltál rájuk, a pénz miatt ne fájjon a fejed. :)

Sajnálom a nyers véleményem, nem akarok senkit megbántani, de számomra undorító, amikor a pár másokkal fizetteti ki az "ő Nagy napjukat"

2017. febr. 26. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!