Milyen ajándékot szokás vinni a családnak, ha au-pair-kedni megyek külföldre (Spanyolország)?
Figyelt kérdés
U.i.: bocsánat, ha rossz a kategória, amibe a kérdést írom2016. júl. 1. 12:28
1/4 anonim válasza:
Például jó ötlet lehet egy magyar szakácskönyv (természetesen angol nyelvű) és egy csomag pirospaprika. De szerintem egyáltalán nem muszáj bármit is venned, nem tesznek neked szívességet, dolgozni mész.
2/4 anonim válasza:
Én is hungarikumokat vinnék (édesség, pálinka, stb). Szerintem kedves gesztus és elsőre jó beszélgetési alapot ad, ha mikor átadod, mesélsz kicsit róla, hogy mi micsoda, a magyar szokásokról, ilyesmikről :)
3/4 anonim válasza:
Magyar étel-ital. A spanyolok is nagyon szeretik a hasukat. :)
4/4 anonim válasza:
Szia!
Én vittem ki pici üveg unicumot, pálinkát, Szamos csokoládé bonbont (gyönyörű díszdobozosakat lehet találni, olyat vittem amin Budapest-látkép volt, körben meg kalocsai virágdíszítés, igazán tetszett nekik!), mézeskalács figurákat a gyerekeknek, tubusos piros aranyat (ezt később használtuk néha főzésnél is, az olasz párom is imádja ;) ) a reptéren kapni pici faragott só és bors szóró párocskát népies motívumú ruhában, stb... de tényleg bárminek örülnek majd szerintem amit ott nem kapni. A gesztus a lényeg :)
Én Finnországban voltam egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!