Miket kell magammal vinni? Hogyan oldjam meg? Nem ciki? (Bővebben lent)
Szóval néhány napon belül megyek a kórházba kivizsgálásra, de még sosem voltam, ezért nem tudom, mikre lehet szükségem. Ilyen nagyon alap dolgokat tudok, mint tisztálkodószerek, ruha. Ezeken kívül kell még valami? Nagyon megköszönném, ha valaki pontosan leírná, mire lehet szükségem :)
A melltartó dolgot hogyan oldhatom meg? Alváshoz levegyem vagy inkább legyen rajtam mindig? Hol cseréljem át? Mivel egy szobában többen leszünk.
És ciki, hogyha viszek magammal egy plüsst? Idegen helyen nem tudok aludni, anélkül pedig végképp nem. Egyébként 17/L vagyok :)
És még az lenne a kérdésem, hogy a szobatársaimmal hogyan jöhetnék ki jól? Nagyon visszahúzódó típus vagyok, ezért kicsit félek tőle, hogy egy szobában többen leszünk, és fogalmam sincs, milyen korúak >.< Valami tipp, hogy elegye abban az egy hétben velük? Hogy ne legyen kellemetlen a szituáció?
Amúgy tudom, valószínűleg rossz kategória, de nem tudtam, melyikbe is kéne tennem. Bocsi érte >.<
Előre is nagyon szépen köszönöm a választ :3
Amit semmiképpen ne hagyj otthon, az a kés-villa-kanál kombináció. Poharat is érdemes vinni, hogy ne a kórházi, ki tudja mennyire tiszta műa. pohárból kelljen inni.
Érdemes konzervnyitót is bepakolni, én kaptam már kórházban olyan konzervet, amin nem volt nyitó, nem tudtam megenni.
Drogériákban (DM és hasonlók) lehet kapni WC-ülőke takaró papírt, ez úgy néz ki, mint egy wc-ülőke, amikor ki kell menned, ráteszed a műanyagra és így nyugodtan rá tudsz ülni, utána pedig le lehet húzni. Érdemes rendesen betárazni belőle.
Gondolom nem akarsz kartonszámra innivalót vinni, szóval érdemes pár pezsgőtablettát beszerezni, ezzel a legtöbb csapvíz ihatóvá tehető.
Átöltözést általában a fürdőszobában ejti meg az ember.
A plüssel semmi gond nincs, nyugodtan vidd magaddal.
Én a melltartót mindig magamon hagyom,barátnőknél is. De ahogyan neked kényelmes.
A plüss egyáltalán nem ciki. :)
Nagyon szépen köszönöm mindnekinek, nagyon sokat segítettetek *-*
Első, akkor beszerzek olyan papírt, köszi az ajánlást, még sosem hallottam ilyenről, de hasznosnak tűnik ^^
Köszi, és nyugodtan jöhet még tipp, tanács :) Unalom űzésre mit ajánlotok? Én könyvre gondoltam, mert nagyon szeretek olvasni, de mennyi hely van pakolni?
És gyógyszert szabad vinni? Fejfájós és görcsölős vagyok, ezek rendszeresen rám törnek. Vagy ott kell szólni, ha ezek jelentkeznek?
És mi van a kajával? Azt hallottam, nagyon szegényes a kórházi étkezés. Vigyek valamit, ami eláll hosszabb ideig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!