Szerintettek lehetcséges a gyógyulásom?
Figyelt kérdés
az a betegségem hogy idegbénulással születtem , azt nem szeretném elmondani hogy hol , és hát sajnos nem tudom mozgatni , de az nem olyan sulyos mert végülis érzem a börömet meg minden csak nem tudom mozgatni , és az mért van hogy amikor lefekszek aludni , és felkelek éfél körül , és tudom mozgatni egy kicsit , ha jól tudom az a baja hogy az egyik ideg elvan bene szakadva, és még aki a nemiszervemre gondolna nem arrol van szó :D2010. máj. 19. 17:30
1/7 anonim válasza:
Lehetséges, de örökre dixleksziás maradsz.
2/7 A kérdező kommentje:
szerintem meg meny a p*csába :DDDDDDD
te nagyon szemét vagy ugye tuod :D
2010. máj. 19. 20:33
3/7 A kérdező kommentje:
tudod :D
2010. máj. 19. 20:33
4/7 anonim válasza:
Nem értem a kérdést, mert összefüggéstelen. Az idegbénulástól még lehetne helyesen és normálisan írni... és mondjuk leírhatnád hogy hol van vagy elmehetnél neurológushoz, ez nem egy megfázás,hogy mi itt tippelgessünk
5/7 A kérdező kommentje:
Az hogy hol van szerintem az mindegy de amugy, az egyik ideg van elszakadva és azért nem tudom mozgatni, menyi az asély hogy ezt az ideget megcsinálják nekem?
2010. máj. 20. 06:44
6/7 anonim válasza:
"Megcsinálják"?... mondom hogy kérdezz meg egy neurológust vagy egy idegsebészt, ez túl speciális kérdés, honnan tudjuk?...
7/7 A kérdező kommentje:
Oks :D
2010. máj. 26. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!