Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Influenzás vagyok, egyre...

Influenzás vagyok, egyre rosszabb, voltam orvosnál. Gyógyszereken kívül vmi ötlet, ami segíti gyógyulásom?

Figyelt kérdés

Szóval.. tegnap reggel óta lázas vagyok. Voltam orvosnál, felírt antibiotikumot, meg köhögésre gyógyszert, és lázcsillapítót szedek.

Viszont a lázam egyre emelkedik, alig tudok felkelni, és ha ágyba vagyok csak nő a lázam.

16éves vagyok.. nem igazán tudom, mit tegyek, bármit csinálok csak rosszabb..

2011. febr. 11. 16:24
1 2
 1/13 anonim válasza:
Remélem be vagy oltva. Akkor túlesel rajta szövődmények nélkül. Ha nem, akkor hibáztak a szüleid, hogy nem oltattak be. Én kötelezővé tenném az oltást.
2011. febr. 11. 16:32
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok beoltva..
2011. febr. 11. 18:05
 3/13 anonim ***** válasza:

Nem influenzára kaptad az antibiotikumot, vírusra nem adnak. Hacsak a szövődmények megelőzése miatt, de az nem jó... Általában bakteriális fertőzésekre adnak. Valószínű neked az van.

Sok folyadék, pihenés, bízás abban, hogy jobban leszel (!), és legalább a betegség alatt megfelelő vitaminbevitel.

2011. febr. 11. 19:13
 4/13 anonim ***** válasza:

Citromlevet összekevered felmelegített olívaolajjal és bekened az egész tested még a hajas fejbőrödet is. Majd betekered egy nedvszívó anyagba magad és takaró alatt kiizzadod. Addig nem szabad kikelni, amíg az izzadság el nem párolgott. Ezzel távozik annyi káros anyag a szervezetedből, hogy az immunrendszered erőre tudjon kapni.

Az immunrendszer segítségére lehet citromlé (cukormentes) és fokhagyma fogyasztása. Mind a kettőnek erősen csökkenti a fájdalmat, gyulladást.

Minél több gyümölcs és zöldség (nyersen) fogyasztása.

2011. febr. 11. 20:15
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Én biztos hogy soha nem oltatnám be magam és a családot. Mi már 8 éve nagy dózisu vitaminokat szedünk, és azóta nem ismerjük a betegségeket. Ajánlom ha meggyógyultál, próbáld ki te is pl. a Dr Lenkeis multi Alapot. Folyamatosan érdemes szedni, ugyanis nincsenek vitaminraktáraink amikben képesek lennénk tárolni őket, napi szinten érdemes pótolni őket.
2011. febr. 12. 16:42
 6/13 anonim ***** válasza:
91%
Majd megismered a nagy dózisú vitaminok mellékhatásait pár év múlva. Én azt tanácsolom hogy egyél vitamint kérdező, de csak a normál kiszerelésűt, és ne a Lenkeit, amit nem véletlenül tiltottak be egyszer. Legközelebb pedig oltasd be magad, az a legbiztosabb.
2011. febr. 12. 20:25
 7/13 anonim ***** válasza:
49%
No csak, már megint találkoztunk! A Lenkeit csak be akarták tiltani, mert sérti a gyógyszeripar érdekeit, tavaly meg pert nyert a vitamindoktor, azért mert jók a készitmények! Milyen mellékhatásokra gondolsz pontosan? Talán vesekőre? Ez már rég lejárt lemez. Tudsz valami mást is? Kiváncsian várom a következő rémhiredet.
2011. febr. 12. 21:16
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
A D vitamin túladagolásánál: anorexia, émelygés, és gyakori hányás, idegesség, viszketés, és végül veseelégtelenség. A 400 egységnél magasabb E vitamin szint főleg vassal együtt növelheti a halálozások kockázatát. Nem tudom neked úgysem ezeket bebizonyítani, a neten keresztül erre nincs lehetőség, és ezt te is pontosan tudod. 8 gramm C vitamin akár vérvizelést is okozhat. Próbáld már meg egy kicsit elfogadni az orvostudományt, vagy tudod mit? Ne adass be semmi kötelező védőoltást a gyerekednek ha mondjuk tervbe van hogy lesz. Hiszen ez a szemét orvostudomány képes volt megfékezni azt a rengeteg járványt, de te akkor is Lenkeit adj majd neki. Meg minden rákos betegnek, cukorbetegnek, szívgyógyszert szedőknek, akik a gyógyszerük nélkül meghalnának, meg mindenkinek aki halálos vagy komoly betegségben szenved. Hiszen ez majd meg gyógyít mindenkit.
2011. febr. 12. 22:20
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Ez már mind megvolt, sokan gyógyulnak meg nap mint nap napi 1200mg E-vitamintól, olyanok akiket előzőleg sziv mütétre irtak ki. A D-vitaminnal is ez a helyzet, nem tudtad hogy rák-megelőző hatásu, meg csontritkulást megelőző hatásu.....de hagyjuk, téged ugysem érdekelnek ezek, mások talán nem ennyire szkeptikusak mint te. Vajon a kérdező miért akar valami mást a gyógyszereken kivül? Szerintem ő már tud valamit, amit te még nem, és ahogy elnézem soha nem is fogsz megtudni.
2011. febr. 12. 22:35
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Tisztában vagyok a vitaminok szervezetre gyakorolt hatásairól, csak valahogy nem akarod megérteni hogy én az ész nélkül beszedett mega dózisú vitaminokról beszélek. De mondd azt egy kétéves gyereknek hogy azért lettél rákos mert nem ettél mega dózisú D vitamint. De ha most elkezded még nem késő. Az orvosok hülyék , nem kell gyógyszer, kemoterápia, itt a Lenkei csodaszere. Meg aztán honnan tudod hogy a dobozra írt mennyiségek mennyire fedik a valóságot? Sok vitamin bukott már meg ilyen teszten, sokat én is megvizsgáltam. Ezen vitaminok egy része alig tartalmaznak valamit, nekem nem ezekkel van problémám, ez szimplán üzlet, mint azt már ecseteltem. Mindegy, a legtöbb érvemre nem is reagáltál, de nincs is jelentősége, nem én felelek az esetleges negatív következményekért. Azt még hozzátenném, hogy én semmilyen vitamint nem eszek, csak zöldséget és gyümölcsöt, sportolok, odafigyelek az étkezésre és közel 15 éve nem voltam még náthás sem igazán. De a védőoltást mindig beadatom magamnak és a családomnak is. Elég baj hogy sokaknak sokkal kényelmesebb bekapni egy kapszulát és nyugodtan hátradőlni hogy akkor én most megettem a napi vitamint. Akik felszívódási zavarral küzdenek lehet hogy a negyede sem hasznosul a szervezetében.
2011. febr. 13. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!