Influenzás vagyok, egyre rosszabb, voltam orvosnál. Gyógyszereken kívül vmi ötlet, ami segíti gyógyulásom?
Figyelt kérdés
Szóval.. tegnap reggel óta lázas vagyok. Voltam orvosnál, felírt antibiotikumot, meg köhögésre gyógyszert, és lázcsillapítót szedek.
Viszont a lázam egyre emelkedik, alig tudok felkelni, és ha ágyba vagyok csak nő a lázam.
16éves vagyok.. nem igazán tudom, mit tegyek, bármit csinálok csak rosszabb..
2011. febr. 11. 16:24
11/13 A kérdező kommentje:
Szerintem a problémáitokat beszéljétek meg privátba, mert nem sok köze van a témához.
Már egy kicsit jobban vagyok :) Lázam is leesett 38-ra, és köszi mindenkinek a válaszokat.
2011. febr. 13. 08:56
12/13 anonim válasza:
Igazad van, bocsi. Mielőbbi gyógyulást, de oltasd be magad legközelebb. Szia.
13/13 anonim válasza:
én 1 napig voltam lázas,feküdtem,plusz C-vitamin,a jól bevált husileves,gyümölcs,amit egyébként nem szeretek annyira,és csak feküdtem,nem is mentem dokihoz,ma már nem volt lázam,úgyis csak antibiotikummal tömnének,aztán mg szedhetem a probiotikumot,szóval én kifeszem,aztán meglátjuk.....ja és én sem vagyok beoltva és Lenkei vitaminjait sem szedem,mégsem voltam beteg 5 éve...most fordult a kocka...jobbulást kívánok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!