Derékfájás huszonévesen, hogy szüntessem meg?
Hajolásnál mindig fáj a derekam, folyton térdből rugózom és mindeközben úgy mozgok, mint egy koros néni.
Lehet a kerékpárom ülése sem kedvez neki, de mára megint erősödött és bicajozás nem volt az elmúlt napban.
Törzs izmainak erősítése lenne célszerű? Pontosabban?
Ajánlok neked egy oldalt, a porckorong.hu-t és annak a facebook oldalát is. Sok mindent megtudhatsz, hogyan változtasd meg az életkörülményeidet, hogy elkerüld a súlyosabb gerincproblémákat lehetőleg. Tornagyakorlatokat is lehet ott tanulni.
Én is így kezdtem, mint te, bár akkor találtam volna egy ilyen oldalt és vettem volna komolyan...
Köszönöm, jógát már régóta kerülgetem, akkor most már ideje kipróbálnom.
Ortopédián azt hiszem már régebben említettem ezt a problémám, de különösebb rátekintésre nem került sor. Lehet, mert enyhe gerincferdülésem van és annak a kontójára írta. Gyógytornára akkor kértem beutalot, de időben nem volt összeeggyeztethető. Ott is futok még egy kört, csak időpontokért nagy sorok vannak.
Bicaj nyereg amennyire lehet magason van, lehet a váz mérete kicsi, ha valóban ez is rájátszik, hát arra is áldozni kell :D
..köszönöm a tippeket még1x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!