Miert nem akar eltunni a hasamrol az a keves zsir? Utolso 1 -2 kg-val szenvedek mar 5 honapja! Valaki segiteni hogy mit csinalok rosszul?
Figyelt kérdés
Dietazok nem eszek semmit szinte csak csirke rizs meg zab cukrot bese viszek csak ami a feherjebe van ! Napi 3 liter víz, zőld teázok , biciklizek minden ami zsir egető ! De semmi valtozas ! Mi a hiba ??2017. jún. 14. 14:24
1/4 anonim válasza:
Alapvetően az a hiba, hogy az anyagcseréd valószínűleg már annyira lelassult a szakadatlan kalóriadeficit miatt, hogy képtelenné váltál a hatékony zsírégetésre.Egy jókora zabálással vagy egy csaló nap beiktatásával próbálkoznék.
Tapasztalatból mondom, hogy amikor hasonló helyzetben voltam, egy "ami belédfér" napot tartottam.Feljött rám némi víz.Másrészt, az sem kizárt, hogy a csalónapok ellenére sem fogod tudni a maradékot anélkül ledolgozni, hogy közben ne veszíts bődületes mennyiségű izmot, ez pedig megkérdőjelezi az erőfeszítéseid szükségességét mert figyelembe veendő szempontként merül fel az, hogy mit áldozol fel azért, hogy azt eltüntesd.Én a helyedben hagynám, elvégre nem ebből élünk és senkinek sem tartozol ezzel.
2/4 anonim válasza:
Úgy értem nem diétáznék tovább, hanem kialakítanék egy precíz étrendet amivel megtartanám azt amit eddig elértem.Én ezt teszem, 143 kilóról fogytam 82-ra és 4 éve tartom a súlyomat.Az ésszerű étrendnek köszönhetően lassú volt a fogyás üteme (heti 0,5-1kg) és alig maradt lógó bőr a testemen.
3/4 A kérdező kommentje:
En 80 kg voltam most vagyok 70 de mar szinte sehol sincs rajtam zsir csak a hasamon az a keves ! Ugyanis teljes szallkas izmos test a celom es mar csak a hasam tesz keresztbe !
2017. jún. 14. 15:09
4/4 A kérdező kommentje:
Megallt a zsiregetes !
2017. jún. 14. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!