Van akiből rossz érzéseket vált ki a kanabisz?
Figyelt kérdés
Régen elég sokat szívtam,de akkoriban nem volt semmi probléma. Mostanában eléggé vissza kellett fognom magam. Ha eldurram egy cigi,akkor viszont elég nyomasztó gondoltaim támadnak,emelett "beszűkül " az agyam. Régen csak jókedvem lett tőle,meg pihentetett,mostanában viszont pont az ellenkezőjét váltja ki. Valakinek hasonló tapasztalat? Károgók kíméljenek!2017. jún. 12. 10:30
2/3 anonim válasza:
Belőlem rosszat. Én sose próbáltam, és nem is fogom.Egy házibuliban egy srác elszívott egyet, aztán lesápadt, leverte a víz, és teljes pánikban a sarokban remegett. Ebben mi a jó? Meggyőzött, hogy nem akarom én kipróbálni.
3/3 anonim válasza:
2-es. Ő valószínüleg sokat szívott, vagy elsőnek szívott, vagy pánik betegsége van, ezekre tippelnék. De ebből a logikából kiindulva soha életemben nem rúgtam volna be, mert láttam egy részeg embert feküdni a hányásában magatehetetlenül. Vagy mert egy részeg karambolózott. Vagy mert egy részeg veri otthon a családját. (Nagyszerű a logikád...)
A fű az érzéseket erősíti fel. Ezért finomabb a csoki vagy bármi kaja százszor mikor be vagy tépve, de ugyan ez igaz az érzéseidre is. Ha vidám hangulatod van, és betépsz, akkor vidám leszel nagyon. De ha mostanában depis a hangulatod, barátnőd ott hagyott, vagy unalmasak a hétköznapok akkor nem fogod magad tőle jobban érezni. A fű a boldog emberek drogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!