Alacsony vagyok, és egyre inkább zavar. Mit tehetek, hogy leküzdjem a "rossz érzéseket"?
Szia!
Én elég magasnak számítok lány létemre, ugyanannyi vagyok mint te. Szerintem ne keseredj el, csak szórakoznak, aki magas azt meg azzal cseszegetik, hogy magas(pl engem is).Van sok alacsony lány is, válogass közülük:D Egyébként nem is vészes a 173cm. a suliban van egy srác, a mellemig ér kb, és már tutira nem fog nőni, na neki milyen lehet?:D
egyébként :" A nők átlagos magassága Közép-Európában 160 cm körüli, szemben a férfiak 170 cm körüli átlagmagasságával." Szóval még átlag felett is vagy picivel;)
Szia!
Szerintem próbálj meg nem foglalkozni az ilyen beszólásokkal,bármilyen rosszul is esik.Egyébként nem értem,hogy a haverjaid hogy mondhatnak ilyet!?Persze ugratni akarnak,meg poén egy ideig,de ha látják rajtad,hogy neked ez kellemetlen,akkor miért csinálják!?
Egyébként meg az,hogy vki mennyire jó pasi,kicsit sem a magasságon múlik,hanem inkább az arc,meg a belső:)És te azt írtad,hogy általában még jóképűnek is tartanak,és szerintem a belsőddel sincsenek "nagy" gondok.Akkor hol itt a probléma?:))
Még egy kis vigasz:a legtöbb lány alacsonyabb mint 170 cm,és nem mindenkinek kell egy égimeszelő pasi;)
17/L
Az én barátom is pont akkora mint te, én pedig 160 vagyok.
Neki nem is emiatt volt kisebbségi komplexusa, hanem a testalkata miatt. Nyeszlettnek érezte magát és elég vékony volt tényleg, de eljárt kondizni és nagyon szép izmos lett. :)
Ez lehet neked is segítene az önbizalom növeléségben.
Nehéz ügy: Fogadd el. Ha nem kapsz csak citromot, akkor csinálj belőle limonádét: 173 cm-el kényelmesebben utazol repülőn, a legtöbb szabvány méret jó rád, nincs kilengésed menet közben, mint hórihórgas tárrsaidnak.
Én sem vagyok égimeszelő. Én elkezdtem úszni. Arányos, enyhén izmos alkatom lett. 170 cm-rel is van barátnő, van teljes élet.
Plusz: Pár év és ez lesz a "legkisebb gondod"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!