Cukorbeteg vagyok, hozzátéve inzulinos, hogy milyen életmód vagy étkezés vált be egyeseknél? Tudom ez személytől függ de tudni szeretném! Köszönöm előre mindenki válaszát!
Figyelt kérdés
2017. máj. 30. 17:59
1/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat hozzátve 12L
2017. máj. 30. 18:00
2/5 anonim válasza:
Szia! A nagymamám is cukorbeteg, és az előírt mintaétrendet követi, sajnos ő is inzulinos. Vannak erre szakosodott tanácsadók, akik összeállították neki az étrendet.
3/5 anonim válasza:
Dietetikust keress fel. Ő szabja személyre a diétádat.
4/5 anonim válasza:
12 évesen ne variálj! Bárkinek bármi vált be, te a saját orvosodra hallgass!
5/5 anonim válasza:
Én is inzulinnal kezelt cukorbeteg vagyok, de 2-es típusú.
A korod miatt úgy gondolom, hogy te 1-es vagy.
Minden cukorbeteg más, ezért ahogy írták is, személyre kell szabni a diétát.
Nekem pl. a cukorbeteg diétában oly kedvelt alma, az egekbe viszi a cukromat, viszont a kukorica nem.
Szóval, nem egyszerű!
Ellenben amit nyugodtan és jó szívvel merek ajánlani, az az izommunkát megkövetelő sport, vagy komolyabb testmozgás.
Ez viszi le a cukrot a leghatásosabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!