17 évesen magas pulzus? Rosszuletek, légszomj, izzadas stb. ( tobb lent)
Figyelt kérdés
Hajnalban kezdődött mikor felkeltem hogy nagyon erősen ver a szivem es nem kapok levegőt. Nagyon rossszul voltam, masnap testnevelésen se bírtam teljesíteni ( imádok sportolni, elotte maratonokat futottam, 10 év kezilabda) most nem bírtam egy iskolakort sem mert alig kapok levegőt annyira ver a szivem, rossszul is leszek, szedulok a tesi tanárom is nagyon furcsalta mert ez egyáltalán nem jellemzo ram. Elegge rosszul esett hogy erre se voltam képes, mert lepcsozni is nehezen tudok miota magas a pulzusom kb ugy ereztem magam mint egy nagyon tulsulyos ember. A pulzus reggel 95 delutan 98 estere 90. Mitől lehet ez ? Meg egyáltalán mi ez ? Valakinek volt mar hasonló ? Nagyon aggodok mert jövőre emeltszintu tesi érettségit szeretnek.. Előre Koszonom a válaszokat ! ( holnap megyek orvoshoz, de nagyon aggaszt gondoltam ti esetleg-e tudtok-e előre segiteni) 17L2017. máj. 11. 20:52
1/1 anonim válasza:
Vérvétel, EKG, kardiológia. Utána meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!