Súlyzós edzés alatt szapora pulzus és légszomj sokszor?
Figyelt kérdés
Általában velem ez szokott lenni,hogy 1-2 sorozat után majd megpusztulok.Teszem hozzá egyáltalán nem kardiózok és volt egy olyan időszakom mikor elég sokat cigiztem.Cigiről már leszoktam,de kardiózni még ugyan úgy nem szoktam.Elkéne kezdeni kardiózni vagy ezek teljesen természetes tünetek egy kemény edzés alatt?2016. nov. 10. 11:12
1/4 anonim válasza:
Kardióval sokat lehet javítani rajta... de amúgy az anaerob edzés pont erről szól, hogy nem kap az izomzat elég oxigént... de persze nem mindegy, hogy ez kinek milyen intenzítást jelent :)
2/4 anonim válasza:
Eleget pihensz sorozatok között?
3/4 A kérdező kommentje:
Gyakorlat függő,hogy mennyit pihenek.Általánosságban 45 másodperc-1perc lehet amennyit pihenek.Többet kéne pihenjek?
2016. nov. 10. 17:05
4/4 anonim válasza:
Hát, nekem édeskevés lenne. Felhúzásnál valamikor pihenek 5 perceket is. Kis izmoknál pihenek olyan 2 perceket, ennél kevesebbet sose. Mondjuk ezek nem pontos adatok, nem mérem a pihenő időt, nem azon múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!