A barátnőm hülyeséget akat csinálni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
A barátnőm azt mondta hogy szimulálni fogja hogx nagyon fáj a hasa hogy korházba vigyék! Azt mondta utána olvasott a vakbel tüneteinek es hogy elfogja játszani, hogy pár napig brnn tartság a korházban azt mondta e melett össze vissza fog enni, zsírt,olajat stb. Én attól félek hogy így kiveszik a vakbelet lehetséges ez?2017. ápr. 30. 20:41
1/6 anonim válasza:
Nem. Műtét előtt mindig vizsgálatokat csináltak. Ha nem látszik,hogy baja van akkor nem csinálnak semmit.Hiába mondja,hogy fáj ha a vizsgálatok kimutatják,hogy semmi baja sincs...
Másrészt most már a vakbélgyulladásnál nem szedik ki minden esetben az egészet.
2/6 anonim válasza:
Nem hülyék az orvosok, tudni fogják, hogy tényleg vakbél, vagy nem. Engem egyszer alhasi görcsökkel vitt be anyám az ügyeletre, mindenki azt vitte, hogy vakbél, vettek tőlem vért, kaptam fájdalomcsillapítót, majd kiderült, hogy nem vakbél volt.
3/6 anonim válasza:
Kétlem, hogy magas lázat, vérsüllyedést, és fehérvérsejtszámot is tud szimulálni. Azon kívül nem hülyék az orvosok, azért nyomogatják meg hasát, mert a vakbélgyulladás nem ott fáj ám legjobban, ahol a vakbél (valójában féregnyúlvány) van.
Ezen kívül belegondolt-e, hogy leköti a mentők kapacitását, és esetleg meghal valaki az ő hisztije miatt mondjuk infarktusban, mert ő foglalja el, holott nincs is szüksége rá?
4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat
akkor gondolom benn sem tartjak sokaig
2017. ápr. 30. 21:28
5/6 anonim válasza:
Nem tartják bent, de szerintem izomból küldik el a francba ott nyomban.
6/6 anonim válasza:
Javasold neki, hogy a pszichiátriára feküdjön be pár napig, ott talán nagyobb valószínűséggel marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!