Félek, hogy hülyeséget fogok csinálni! Segítsen valaki. Mi van velem?
Ha valaki beszélgetne velem, már az is elég lenne.
Tényleg.
Már hónapok óta rosszul vagyok, de ma, mikor írtam a naplómat, totál kiakadtam mindenen.
Kimentem, szívtam egy szál cigit, és totál elszédültem, és most nagyon félek..
Valami történt.
Meg akarok ölni mindenkit a közelemben, magamat is.
Ilyen még nem volt.
Máskor is voltak már ilyen gondolataim, de most alig tudom visszafogni magam..
Segítség! :'(
15/F
Holnap reggel menj szépen be a háziorvoshoz és kérj beutalót a legközelebbi gyermek- és ifjúsági pszichiáterhez, fogd fülön valamelyik szülődet, vagy felnőttkorú testvért, vagy az ofőt és menj el. ADDIG pedig most rögtön hívd fel az S.O.S.-vonalat. Ingyenes.
Tipp: csinálj meg 50 vagy 100 fekvőtámaszt, amikor rád tör a páni félelem. Vagy: hallgass nyugi-zenét. Mozartot vagy relaxa-zenét vagy bármit, ami lehiggaszt.
Szüneteltesd egy ideig a naplóírást (mert felkavarja a tudattalant), és kérj segítséget! Lehet, hogy semmi komoly bajod nincs, csak serdülsz és nem találod magadat, de az is lehet, hogy jó okkal kéne az a szaksegítség. Azt a szaki tudja majd megmondnai, ha látott téged és beszélt veled.
Köszönöm a kommenteket!
Azóta kiderült, hogy valószínűleg pánikrohamom volt, és egyébként tényleg fél óra múlva elmúlt az egész.
Nagyon rossz volt, az biztos.
Ha a közeljövőben lesz újabb, akkor felkeresek egy orvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!