A glicerines kúp biztos használ?
Figyelt kérdés
1 hete nincs székletem,az inger megvan,de de a székletem kemény és nem tudom kinyomni.Tegnap sok rostos ételt ettem ,de nem segített.Ha próbálkozok,csak a vécépapír csak véres lesz(Mert én tényleg próbálkozok)A glicerines kúp közvetlen a végbélnyílásnál is hat?Meddig várjak vele?Ha nem használ menjek be az ügyeletre?2017. ápr. 30. 04:47
1/3 anonim válasza:
Nekem ki szokta hozni a bekeményedett dolgot is, elég erős inger jön, bár én nem szoktamm 1 hetet várni. Ha glicerin kúpra sem jön ki, akkor lehet már beöntés kell.
2/3 anonim válasza:
Olajos beöntés a leghatásosabb ilyenkor.
3/3 anonim válasza:
Használhat, igen. Megkeni a kijáratot.
Addig várj, amíg nem hat. Nálam az pl minimum fél-háromnegyedóra is szokott lenni. Akkor kezdem érezni, hogy odafolyik a bélváladékommal elkeveredett feloldódott kúp és kicsit olyan csípő kellemetlen érzés.
Akkor megyek el wc-re. Először elég sok gáz szokott jönni, utána a kenés miatt viszonylag könnyen kicsúszik a cucc.
Egy próbát szerintem megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!