Aki használ a gyerekének glicerines kúpot segítene?
Figyelt kérdés
Mennyit lehet adni egy nap?(2g-os)3-6 éves kor között 1x1/2 tényleg csak ennyit lehet? Az én kislányom 2,5 éves.2012. szept. 10. 20:45
1/7 anonim válasza:
ink kis ricinus,ne kínozd azt a gyereket
2/7 A kérdező kommentje:
Mivel kínzom????A kúppal?Mikor egyfolytában sír mert nem tud kakilni és fáj neki akkor mit adjak neki?A többi hashajtó nem használ.Sajnos nagyon szorulásos.Örülj neki 1-es ha a tiéd nem olyan.
2012. szept. 10. 20:56
3/7 anonim válasza:
Elég a fél. Ha annyi nem segít, nem fog több sem. Laevolac esetleg még amit próbálhatsz, gondolom több rostos gyümin, stb túl vagytok már.
4/7 anonim válasza:
tényleg ennyit lehet. ha nem segít akkor vidd be az ügyeletre, 2 perc alatt egy beöntéssel megoldják.
tudom, kínzásnak hangzik, de ha semmi hashajtó nem segít és szenved akkor nincs mit tenni, menni kell, az legalább biztosan segít! pelust vigyél magaddal!
5/7 A kérdező kommentje:
Utolsó kettőnek köszönöm.
A Laevolac nem használ.Annyira nem súlyos hogy ügyeletre vigyem,meg akkor minden héten vihetném.Sajnos szorulásos.+ nálunk az ügyeleten nem is foglalkoznának vele,egyszerre kórházba küldenék.Adtam neki kúpot,segített neki.
2012. szept. 11. 09:34
6/7 anonim válasza:
Szia!
Próbálj meg adni neki naponta 60-100 ml sárgarépa levet. De olyat amit te facsarsz ki sárgarépából, vagy gyümöülcscentrifugával. Nekünk ez már nagyon régóta bejön és nincs gond a kakival. Minden jót!
7/7 anonim válasza:
Szia, a kúp nálunk is használni szokott. Illetev nagyon figylek rá, hogy mindenap bőven egyen gyümit, amit mostanában nem akar megenni. Ezért most több zöldségfélét kap, illetve sok vizet. Semmi izesített tea, gyümilé, kakaó...stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!