Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van itt valaki, aki menüt...

Van itt valaki, aki menüt rendel ebédre (magának és a 2 éves gyerekének pl. )? Honnan rendeltek?

Figyelt kérdés

Mennyibe kerül? Mikor szállítják ki? Délre odaér a kaja?

Mi van, ha nem vagytok otthon, ha viszik a kaját?

Köszi

2012. jún. 19. 22:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Én nem rendelek, szeretek főzni, de egy ismerősöm igen.

Szóval:

Helytől függ, van drága és olcsó kategória is, ha kiszállításos a hely, akkor egyszer séta közben bemész, kérsz árajánlatos papírt, és onnantól könnyű dolgod van. Szállítás úgy van, hogy felvesznek pár rendelést, és sorban mennek, szóval lehet, dél előtt kapod, lehet, dél után, mert több helyre visznek ekkor.

Ha rendelsz, legyetek otthon, megmondják, kábé mettől meddig várható majd a kaja, akkor ne menjetek sehová, mert lecsúsztok róla, vagy ha előre fizetsz, van, hogy csak leteszik az ajtó előtt, és akkor eheti, aki akarja :/

2012. jún. 19. 23:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én a munkahelyemről rendelek, heti 3x.

Két kisfiammal vagyok itthon, 3 ill. 1 évesek.

Segítségem szinte nincs, és muszáj volt valamit csinálnunk, mert az állandó idegeskedés a főzés miatt nagyon megviselt. A férjem mondta h mivel úgyis kiürültek a fagyasztók, rendeljünk hétközben. de nekem már a heti 3 nap is nagy segítség. azóta nyugodtabb vagyok, több a türelmem a gyerekekhez, többet tudunk játszani és még tisztaság is van. 800 ft egy adag ebéd, és nagyon jól főznek. én nagyon nem bántam meg, már hamarabb kellett volna. de csak szeptemberig. addigra újból feltöltjük a hűtőket hússal és a zöldségekkel a kertből, a nagy kisfiam ovis lesz, szóval akkor ismét elkezdek főzni.

A mi ebédünket egy bizonyos helyre teszik le a faluban, oda időtől függően vagy lesétálunk vagy autóval lemegyünk.

2012. jún. 20. 01:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Teletáltól rendelek, 2 éves fiam és 6 hónapos lányom van. Ideér délre, kb. 6-700 ft egy adag. Egy héten 3x kérek főzeléket a fiam miatt, a másik 2x olyat, ami mindkettőnknek ehető. Sokat küldenek, nekem két alkalomra elég. Reggel 9-ig kihozzák, felakasztja a futár a kapuhoz,így nem kell itthon lenni.
2012. jún. 20. 03:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

én régebben sokszor rendeltem,amikor még nem dolgoztam,és itthon voltam a fiammal.

nagyvárosban lakom,egy helyi éteremből rendeltem,megbízható hely.negyed 12-re hozták a kaját,mi addigra hazaértünk mindig a játszótérről.800 volt egy menü,kettőnknek elég volt

ha tudtam,hogy nem leszk otthon,aznapra nem rendeltem

2012. jún. 20. 07:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia, én az Interfoodtól rendelek, olyan 700-800 egy ebéd, vidéken is sok helyen működnek. Nekem fél 10-kor jön mindig a futár, szerintem 1-ig mindenképp oda kell érjenek mindenhova.

Még annyi, hogy én csak hétfőre és csütörtökre adok le rendelést, egyszer 3, másodszor 2 napi ételre, így csak két nap kell itthon lennünk emiatt. Nem romlik meg, még soha semmi bajunk nem volt ebből.

2012. jún. 20. 07:57
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi is a teletáltól rendeltünk, de a kislányom nem azt ette, Neki főztem. Reggel 8-kor már itt volt, nálunk is felakasztották a kerítésre. 800 ft körül vannak az ételek.
2012. jún. 20. 07:58
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia !

Mi egy helyi étteremből rendelünk(Debrecen)...

levest nem szeretjük,így csak másodikat rendelek,ami 720ft.

Negyed 12-re mindig itt van,és hét elején kifizetem az egész hetit,és ha nem vagyunk itthon,szatyorban felakasztja a kilincsre...

2 éves a lányom

2012. jún. 20. 14:25
 8/9 anonim ***** válasza:
4. vagyok,mi is Debreceniek vagyunk.ti honnan rendeltek?mi a hajdúságiból szoktunk,a színház mellett van
2012. jún. 20. 21:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia! Nekünk a Blaháné vált be,nagyon finom,és korrekt adag...
2012. jún. 20. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!