Mit tegyek? Székrekedésem van. Nem használ a glicerines kúp sem!
Eszek rendesen, egészségesen, mozgok minden másnap 1 órát. Napi 2 liter vizet iszom, és semmi. Máskor a viztöl is sokat pisiltem, most még a víz sem jön ki.(Lehet hogy a meleg miatt)
Rendes székletem nem volt egy hete, elég fura ez, tegnap görcsölt a hasam, és mentem a wc-re , de nem jött ki szinte semmi, nagyon nagyon kevés ilyen bogyó szerű valami. Az is nagy erölködések árán jött ki. Kb fél órája betettem egy glicerines kúpot, de semmit hatása még nincs egyáltalán.
Reggelire egy kis zabkása :)
Nekem is voltak ilyen problémáim, h hetente kb 1-2x tudtam csak wcre menni..
De a zabkása tényleg jó, elég rendes béltisztító. Lidlben lehet kapni a legolcsóbban tudtommal, én ott szoktam venni, 300 Ft-t egy zacsival, elég oskáig jó.
Belerakod egy edénybe, dupla annyi mennyiségű vízzel vagy tejjel, főződ kb 10 percig, én szoktam bele banánt, vagy táblacsokit tenni, hogy legyen vmi íze. Hagyd kihűlni, esetleg rakd be a hűtőbe. :))
hány kiló vagy?
a 2 liter amúgy egy nagyon elavult dolog. Nagyon bírom, amikor mondják, "a felnőtteknek napi 2 liter folyadékra szüksége van".
Na igen.
És a változó tényezők hol vannak?
Pl testsúly, fizikai aktivitás, csak hogy a 2 legfontosabbat említsük. Szóval gyanítom, hogy a napi 2 liter neked nem lesz elég.
Ez a c vitaminnal is így van. Az RDA napi 70mg körül ajánlja, ami egy óriási nagy LOL.
Sajnos itt a közelben nem kapni lenmagot, csak a 20-25 km-re lévő tescoban esetleg. Ettem szilva lekvárt tejjel. Az sem használt.
Zabkását is próbáltam ,de nekem nagyon nem ízlik, egy kanálnál többet nem tudok megenni belöle.
75 kiló vagyok. A magasságomhoz ez jó súly, nem vagyok tulsúlyos már. Régen az voltam.
Nem lesz sok + még 1 kúp?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!