A glicerines kúp mennyi idö mulva hat? 2 hete nem nincs székletem.
Figyelt kérdés
reggel egyet és este is egyet használok. de nem jön semmi. csak a kúp folyik ki belölem feloldódva. ma reggel kezdtem el használni a glicerines kúpot2011. febr. 11. 22:05
1/11 anonim válasza:
ez azért már durva.. szerintem beöntés kéne.
2/11 anonim válasza:
Annak már kellett volna hatni. Két hete nincs ingered sem, vagy van csak kemény lenne a széklet és nem mered nyomni? Mert nem mindegy. Ha az előbbi, akkor belgyógyászati vizsgálatot kell kérjél. Ha utóbbi, akkor kellene hogy hasson a glicerin.
3/11 A kérdező kommentje:
lehet az lesz a vége :( azt mondta a doki ha ez nem használ akkor, go a korház és beöntés :(
holnap kipróbálom még a mályva teát is hátha használ
2011. febr. 11. 22:18
4/11 A kérdező kommentje:
van ingerem, és nyomom is de nem jön semmi, volt olyan amikor jött de vagy nagyon kevés, vagy nagyon kemény és nehezen jött ki :( pedig soha nem volt még székrekedésem csak most elöször
2011. febr. 11. 22:19
5/11 A kérdező kommentje:
pedig sok folyadékot is iszok mindennap 1,5-2 litert
2011. febr. 11. 22:20
6/11 anonim válasza:
ha neked úgy kényelmesebb, a gyógyászati segédeszköz boltban lehet kapni beöntő "készüléket", de sokszor van a gyógyszertárakban is. csak kényelmesebb otthon magadnak, mint a kórházban..
7/11 A kérdező kommentje:
hát igen, csak kényelmesebb lenne itthon mint a korházban
2011. febr. 11. 22:24
8/11 A kérdező kommentje:
már minden rendben van , hatott a glicerines kúp
2011. febr. 13. 12:29
9/11 anonim válasza:
De nehogy hozzá szoktasd magad, mert akkor még rosszabb lesz. Ha újra és újra előjön, mindenféleképp szükséges egy komolyabb orvosi vizsgálat.
10/11 A kérdező kommentje:
csak tegnap használtam, ma már nem és ma is volt már székletem
Remélem ez volt az első utolsó hogy ilyen gondjaim voltak
2011. febr. 13. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!