Valamiért a combom belső felén kiütéses lettem ( mar 2 hónapja de gondoltam elmúlik ezért hagytam de mar zavar ) mit csináljak?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 15. 00:29
1/6 anonim válasza:
Hát amit szoktak az emberek. Mutasd meg bőrgyógyásznak!
2/6 A kérdező kommentje:
14 eves vagyok ES így nem tudok elmenni
Apámmal ( vele elek) rossz a kapcsolatom ráadásul nem magyar úgyhogy nem tudok vele elmenni ,egyedül meg nem akarom
2017. ápr. 15. 09:14
3/6 szamo77db válasza:
Nincs egy jó barátod, aki elkísérne? Nem kéne halasztani tovább az orvosi vizsgálatot.
4/6 anonim válasza:
Miért nem tudsz egyedül elmenni?
Valakit kérj meg, hogy kísérjen el!
Az már bűncselekmény, ha ilyen szinten nem gondoskodik rólad az apád, nem pusztán rossz viszony!!!
Menj be a családsegítőbe, szólj tanároknak, iskolaorvosnak, stb.!
5/6 anonim válasza:
Lehet, hogy ekcéma vagy valamilyen allergia. Kérj meg valakit, hogy menjen el veled bőrgyógyászhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!