Segítség? Valaki!
Sziasztok!
Én egy 16 éves lány vagyok , szüleim elváltak amikor 11 éves voltam . Akkoriban nagyon leromlott a tanulmányi eredményem.
Most édesanyámmal és az ő élettársával élek
Mondhatni jó a kapcsolatunk!
Egyébként magántanuló vagyok jelenleg!
Mostanában elég sok problémám van,mindenért idegeskedek, napi 5-6 doboz energiaitalt megiszok , "lenyugtat" címmel.
Nagyon fájnak az izuleteim , rengeteget betegeskedek, és nem számít hogy mennyit alszom ugyanolyan hulla fáradt vagyok ..
Barátaim száma nem sok talán 1-2 ember aki igaz.
Nem járok bulikba,sőt kifejezetten itthon szeretek lenni , nincs barátom!
Nem tudom mi lehet velem.
Még a sport sem köt le,sírógörcs van rajtam folyamatosan.
A családról csak annyit h 4 testvérem van,egyikkel sem ápolok jó kapcsolatot..
Pszichológiai vizsgálaton is voltam de sajnos semmit nem segített..
Ráadásul apa komplexusom van,40 év alatti férfira rá se nézek.
Tanulmányi eredményem a mai napig nagyon rosszak..
Mit tehetnék?
Sértő válaszokat légyszi ne!
Köszi!
"napi 5-6 doboz energiaitalt megiszok": ez még viccnek is rossz..azonnal állj le vele!Ha nem innád azt a sz@rt,akkor fele ennyi gondod lenne.
Energiaital vedelésével még jó,hogy nem tudod kialudni magad(méghogy lenyugtat..).Az a rengeteg cukor ,amit megeszel vele kivonja a B-vitamint a szervezetedből,ezért ko az idegrendszered és erősen árt az immunrendszerednek,ezért vagy állandóan beteg.Nem állítom,hogy minden problémád mögött az energiaital áll,de addig állj le vele,amíg nem késő..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!