Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vérnyomásmérő napi rendszeress...

Vérnyomásmérő napi rendszerességgel jelez szívritmuszavart. Orvos szerint nem kell vele foglalkozni ?

Figyelt kérdés
Egy ideje rendszeresen érzem, ahogy félrever a szívem. Elkezdtem méregetni a vérnyomásom egy mérővel, ami van itthon, ami kijelzi a szívritmuszavart is, és szinte minden nap bejelez. Voltam orvosnál, ő is azonnal látta az ekg-n, azt mondta van egy pitvari extrám, őt ennél több nem érdekli, mindegy 500-szor ver-e félre egy nap vagy csak egyszer. Ezzel tényleg ennyire nem kell foglalkozni? Elég ijesztő, pláne hogy eddig sosem volt ilyen
tegnap 08:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha még fiatal vagy, a szíved tud elviekben kompenzálni. Minél idősebb leszel, annál több problémát fog okazni.

(Igen, vannak olyan dokik, akik kb. lesz@rják mi van veled. Nekem olyan gyógyszert írtak fel a szívritmuszavaromra, aminek a mellékhatása szívritmuszavart okoz.<Mellesleg allergiás voltam a benne lévő titánium dioxidra, amiről azóta megállapították, hogy mérgező> Én meg csodálkoztam, hogy gyógyszer ellenére miért van plusz szívverésem. Kértem a kardiológust, írjon fel mást. Kategórikusan megtagadta. Én meg erre azt mondtam: akkor én meg nem szedem. Nem szedek egy olyan tbl-t, amit életem végéig kéne szedni, és fenntartja azt a tünetet, ami ellen szedem, plusz mérgezem is magam az allergén összetevőjével. És még én vagyok a nem közreműködő, bunkó beteg.)

Keress más, lelkiismeretesebb orvost, ha teheted.

tegnap 09:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Önmagában ha csak extrasystole van akkor az az esetek többségében nem jelez gondot, de ez a hozzáállás akkor sem elfogadható.

Én is azt tanácsolom, hogy keress egy lelkiismeretesebb orvost és mondja ő azt, hogy semmi gond.

tegnap 09:21
 3/4 anonim ***** válasza:
1-es akkor hogy oldódott meg a problémád?
tegnap 09:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy közben volt egy katéteres szívműtétem - bár az ottani orvos azt mondta, csak 95%-ban hoztak helyre, nem értem, miért nem 100% -, utána pedig fokhagyma kapszulát, illetve a Bánó féle Fokhagyma-Galagonya-Fagyöngy kapszulát szedtem-szedem, de nem folyamatosan, hanem szünetekkel.
tegnap 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!