Milyen gyógyszert szedsz napi rendszerességgel?
Semmit.
Amit felírtak és beszedtem tisztességgel, az nem használt arra, amire felírták.
C és D vitamint. De az meg nem gyógyszer.
Flegmaság ellen?
1. Mi közöd van hozzá, hogy milyen gyógyszert szed más?
2. Ötleteket vársz?
3. Ha úgy érzed, hogy valami bajod van, keresd fel az orvosod, vagy ő ír fel neked valamit, vagy elküld szakorvoshoz, és majd az.
4. Ha úgy érzed, hogy az orvosod által felírt gyógyszer nem hat, vagy kellemetlen a mellékhatása, vagy túlságosan nagy az adag, akkor megint csak az orvosoddal kell megbeszélni.
5. Alap, hogy csak olyan gyógyszert szedünk, akkora adagban és addig, amíg az orvos mondja.
6. Ezek után mit akartál elérni a kérdéseddel?
Ez egy közvélemény-kutatás, milyen gyógyszertípusok forgalma a legnagyobb.
"1. Mi közöd van hozzá, hogy milyen gyógyszert szed más?"
Semmi, és az nem is derül ki, hogy név szerint ki szedi. Vagy te úgy gondolod, hogy igen??
Közvéleménykutatás... aha... te se láttál még igazi közvéleménykutatást közelről, igaz?
Eleve, abban, hogy tényszerűen ki milyen gyógyszert szed, mi a vélemény?
Miért gondolod, hogy bárki is őszinte választ ad?
Miért gondolod, hogy az itt válaszolók megfelelően reprezentálják a lakosságot?
Miért gondolod, hogy az itteni válaszokból bármilyen valós következtetést le lehet vonni?
Lásd, eddig kaptál 3 választ, ami gyógyszerszedésre vonatkozott. Az egyik semmit nem szed, a másik fogamzásgátlót, a harmadik savlekötőt. És ketten írták (köztük én), hogy amit az orvos felír.
Tehát a "kutatásod" alapján a gyógyszertípusok közül savlekötők és fogamzásgátlók értékesítése történik az országban (más típust nem neveztek meg), ezen kívül receptköteles gyógyszereket vesznek a magyarok. Gratulálok. Jól sikerült, szerintem jelentkezz a KSH-ba!
Egyébként pedig a kérdésedre (ami végül is a sokadik kommentedből derült ki) itt van a pontos válasz: [link]
A legfrissebb a 2023. novemberi forgalom. Jó böngészés, majd írd meg, mire jutottál!
Szívesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!