Más is ébredt arra hogy egy pillanatra beindult a pisilési inger? 30/F
Figyelt kérdés
Mostanában előfordult, kb 3-4 alkalommal az elmúlt néhány hónapban, hogy szundizás közben arra ébredek mintha elkezdtem volna pisilni, de ez az inger tényleg csak egy pillanatra jön elő. Se előtte, se utána nincs vizelési ingerem, főleg hogy eddig akkor fordult elő, mikor reggel otthon pisiltem utána rohantam a vonathoz, a vonaton elbóbiskoltam és akkor jött az érzés, vagy éjjel az esti pisilés után mentem aludni és talán pár perce ha elaludtam. (A pisilés és az inger között pedig alig 40 perc telhetett el, közben pedig nem igazán ittam semmit).tegnap 22:25
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!