Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Gyakori vizelési inger önmagáb...

Gyakori vizelési inger önmagában is lehet felfázás tünete?

Figyelt kérdés

nov. 2. 21:10
 1/5 anonim válasza:
igen
nov. 2. 21:12
 2/5 anonim válasza:
Igen
nov. 2. 22:19
 3/5 A kérdező kommentje:

És az lehetséges hogy már kb második hete tart?

Akinek már volt, meddig tartott?

nov. 2. 22:45
 4/5 anonim válasza:
Nekem nem tartott annyi ideig, elmentem időben orvoshoz és ki kezeltem. De lehet gyógyszer nélkül annyi idő
nov. 2. 23:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen lehet felfázas tünet de ha nincs időben kezelve akár még nagyon komoly gondok lehetnek belőle.

Amikor már a gyanú ott van bennem hogy lehet fel fáztam forró ülő fürdőbe szoktam izesitettlen cickafark Fű teát készíteni 0.5-1 litert és ülni benne egy fél órát nekem nagyjából 10 éve ez bevált és csak 1x kellett komolyabb felfázas miatt orvost felkeresnem.filleres összeg nézz utána neten sok jó mellékhatásai vannak és mielőtt bárki szóvá tenné nem vagyok ilyen gyogytea meg bio akármi mániás ez csak véletlen maradt meg az életemben 😃😄

nov. 3. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!