Lányom 13 és heti rendszerességgel edz (7/4 nap) elvileg hasra combra és fenekre edz de csak a hasán látszik valami a többin nem?
Hát kezdjük ott hogy nem mindegy mit eszik... mert ha többségében szénhidrátot, akkor hiába nő a súlya, az nem izomban fog feljönni.
Fontos a kiegyensúlyozott táplálkozás.
Mennyi idő alatt ment fel 37ről 40re? Csak mert nagyon nem biztos hogy tényleg így van... lehet hogy a 2 mérés között csak ennivaló és víz volt benne több, amúgy semmit nem változott a súlya.
Nehéz így rájönni mit csinál/tok rosszul...
Csak én nem értem, hogy mit akartok?
Edzeni jár - gondolom csinosabb akar lenni. Erre te zabáltatod? Vagy mi? tényleg nem értem
13 évesen nem heti 4x edzeni kell, hanem ÉLNI!
Elég gáz, hogy már most kezdődő evés- és testképzavara van, de ami igazán szomorú, hogy támogatod benne.
Egy kislányról beszélünk, ember. Inkább beszélni kéne vele, hogy hagyja ezt abba, mert ebből később komoly problémák lesznek.
Kössz a válaszokat! :)
Nem nagyon értem honnan jött ez a testképzavar meg késői evés dolog. 153cm magas vékony ésegyébként jó evő. Ha tényleg nem szabad neki edzeni akkor kérlek kifejtenétek bővebben, hogy miért nem?
Szabad edzeni. Heti 4 soknak tűnik viszont, lehet valamilyen probléma tünete. Ne tiltsd le az edzésről! Ez nem maga a probléma, maximum tünet. De ki kéne deríteni, jól érzi-e magát a bőrében, nem arról van -e szó, hogy irreális elképzelések fészkelték magukat a fejébe arról, hogy hogyan "kell" egy lánynak kinézni.
Tehát ha az edzést szereti, jól érzi magát ott, barátokkal van, akkor oké.
Ha azért megy, mert fél a hízástól, mert elfogadhatatlannak tartja a testét, tehát ha félelem és szorongás van mögötte, amit így hárít el, akkor pszichológust kéne keresni. Ne az edzéstől tiltsd el, ne korlátozd a mértékét, mert ez most az ún. megküzdési stratégiája, és nem kéne, hogy rosszabbat válasszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!