Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet e valamilyen rendszeress...

Lehet e valamilyen rendszerességgel hosszabb távon immodiumot szedni?

Figyelt kérdés

Epeműtétet követően nagyon rossz lett az emésztésem. Raadásul még emiatt egy pánikbetegségem is kialakult. Megfigyeltem hogy ha szedem a nagyobb stresszes helyzetek előtt az immodiumot(2db) akkor nincs nagyobb bajom. Viszont nem tudom mennyi ideig "szabad" alkalmazni ezt a módszert. Érdekelne mások véleménye. Orvost még direkt nem kérdeztem erről. A pánikra kaptam már gyógyszert de jelenleg az még nem elég!

Köszi a hasznos hozzászólásokat.

2019. okt. 20. 12:21
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

"Hirtelen kialakult heveny hasmenés esetén az Imodium kemény kapszula általában 48 órán belül megszünteti a tüneteket. Amennyiben nem, úgy hagyja abba a gyógyszer szedését és forduljon orvoshoz."

"Legfeljebb 2 héten keresztül alkalmazható hasmenéses epizódok kezelésére, de ha egy epizód 48 óránál tovább tart, hagyja abba az Imodium kemény kapszula alkalmazását, és forduljon orvoshoz."

De azért kérdezd meg az orvost. Biztos ez a gyógyszer kell? Mik a tünetek?

2019. okt. 20. 13:46
 2/2 A kérdező kommentje:
A tünet a pánikbetegségből és a műtétből eredő emésztési gondok és a hasmenés a stresszes helyzeteknél. Tusom hogy ez nem oldja meg a gondot csak ideiglenesen. Nem is szedem minden nap csak heti 1 alkalommal és akkor elvagyok 2-3 napig is.
2019. okt. 22. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!