Kétszer volt vizes hasmenésem, előbb öklendeztem is, ha csak öklendezek nem fogok hányni?
Hányásfóbiás vagyok, ezért fontos!!!
Este 5-kor ettem utoljára.

Ha csak levegő van a gyomrodban, nem fogsz hányni.
Hánytál?

Mitől félsz, mi történik ha hánysz? Megfulladsz? Vagy csak undorodsz a szagától?
A hányás az kellemetlen, az igaz. De még mindig sokkal jobb, mint pár másik testi dolog. A hányáskor legalább megszabadulsz valami rossztól, kivetsz magadból valamit ami nem kell. Utána megkönnyebbülsz.

Senki nem szeret hányni, de tényleg jobb, ha kijön. Nincs kizárva, hogy hányni fogsz, de az sem, hogy nem fogsz.
Ha hányingered lenne, próbálj meg kortyonként hideg coca-colát inni. Kicsit keverd ki belőle a szénsavat. Enni meg ropit, pirítóst, sós vízben főtt krumplit. Folyadék pótlásra figyelj.
Jobbulást🙂
Nem hánytam szerencsére, valahogy visszafogtam. Azóta már nincs is hányingerem, csak a hasam megy.
Kortyonként iszok, és lassan elkezdek ropit/kekszet enni, köszönöm.

Szia , hogy vagy?
Megy még a hasad?
Én ugyanígy vagyok, csak a fosás mellé hànyok is :(
16/L
Szia! Én szerencsére jobban vagyok, ma már csak 1x ment a hasam, és a hányingerem is csak akkor jött elő, ha sokat hajolgattam. Fekve jól érzem magamat és kezd visszatérni az erőm. Talán holnapra már használható leszek.
Jobbulást neked! Most ne erőltesd nagyon a gyomrodat, szerintem én is azért úsztam meg a hányást, mert alig-alig ettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!