Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kétszer volt vizes hasmenésem,...

Kétszer volt vizes hasmenésem, előbb öklendeztem is, ha csak öklendezek nem fogok hányni?

Figyelt kérdés

Hányásfóbiás vagyok, ezért fontos!!!

Este 5-kor ettem utoljára.

tegnap 03:07
 1/6 anonim ***** válasza:
35%

Ha csak levegő van a gyomrodban, nem fogsz hányni.

Hánytál?

tegnap 06:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Mitől félsz, mi történik ha hánysz? Megfulladsz? Vagy csak undorodsz a szagától?

A hányás az kellemetlen, az igaz. De még mindig sokkal jobb, mint pár másik testi dolog. A hányáskor legalább megszabadulsz valami rossztól, kivetsz magadból valamit ami nem kell. Utána megkönnyebbülsz.

tegnap 06:20
 3/6 anonim ***** válasza:
68%

Senki nem szeret hányni, de tényleg jobb, ha kijön. Nincs kizárva, hogy hányni fogsz, de az sem, hogy nem fogsz.

Ha hányingered lenne, próbálj meg kortyonként hideg coca-colát inni. Kicsit keverd ki belőle a szénsavat. Enni meg ropit, pirítóst, sós vízben főtt krumplit. Folyadék pótlásra figyelj.

Jobbulást🙂

tegnap 06:48
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem hánytam szerencsére, valahogy visszafogtam. Azóta már nincs is hányingerem, csak a hasam megy.

Kortyonként iszok, és lassan elkezdek ropit/kekszet enni, köszönöm.

tegnap 11:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia , hogy vagy?

Megy még a hasad?

Én ugyanígy vagyok, csak a fosás mellé hànyok is :(

16/L

tegnap 21:51
 6/6 A kérdező kommentje:

Szia! Én szerencsére jobban vagyok, ma már csak 1x ment a hasam, és a hányingerem is csak akkor jött elő, ha sokat hajolgattam. Fekve jól érzem magamat és kezd visszatérni az erőm. Talán holnapra már használható leszek.

Jobbulást neked! Most ne erőltesd nagyon a gyomrodat, szerintem én is azért úsztam meg a hányást, mert alig-alig ettem.

tegnap 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!