Egész éjjel nem aludtam, mert hányingerem volt. Ittam, ettem, de hiába öklendeztem, nem jött semmi vissza... Mit tegyek?
Sziasztok!
Tegnap hazajöttem az iskolából mert nagyon fájt a fejem, torkom és hányingerem volt.
Ettem, ittam rendesen, ezzel semmi probléma nem volt.
Este lefeküdtem aludni, majd 2:20-kor arra kelek hogy hányingerem van és öklendezek. Semmi nem jött ki. Próbáltam úgy is, hogy az ujjamat lenyomom a torkomon de semmi... Kétségbe vagyok esve mert már 3 órája fent vagyok nem tudok aludni az öklendezés és a hányinger miatt.
Mit tanácsoltok?
Ui: 17 éves vagyok és lány.
Szia!
Jobb lenne ha otthon maradnál és pihennél.Úgyse tudsz így iskolába menni ha öklendezel.Igyál meleg teát és pihenj.Lehet elrontottad a gyomrod valamivel.
Háziorvost akkor hívdd ha holnapra sem múlik
Sziasztok!
Köszönöm szépen a kérdést, azóta jobban vagyok egy kicsit. :)
Tegnap egész nap az ágyban feküdtem, pihentem, vastag takaróval, voltam kinnt a friss levegőn egy kicsit. Délután belázasodtam, este egy hűtőfürdőt vettem ami nagyon jól esett. Este vettem be egy fájdalomcsillapítót, ami egyben le is vitte a lázam 37,6°-ra.
Ma reggel úgy keltem, hogy nincs lázam, viszont elkezdtem hurutosan köhögni.
Remélem a láz már nem jön vissza, és lassan a köhögés is elmúlik. =)
Sziasztok!
Tegnap lement a lázam, hőemelkedésem volt csak kicsi. Ma sem megyek iskolába mert köhögök még kicsit, fáj a fejem, illetve valamiért keménynek érzem a hasam. Nem tudom mitől lehet.
Amióta beteg vagyok, nem bírok kajára nézni ( eszek, csak utána mindig rosszul leszek), hányinger fog el...
Remélem elmúlik ez az érzés, olyan jó lenne már végre meggyógyulni... :c
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!