Egyik éjjel hányingerem volt és nem aludtam semmit, mit tegyek? (részletek lent)
Lent voltam a tavaszi szünetben a nagyiméknál, ahol egyik éjjel semmit sem aludtam, annyira hányingerem volt, szédültem és remegtem. Most, hogy már itthon vagyok, nem ettem semmit, hogy elmúljon, de amikor délután hazajöttem, a WC mellett kötöttem ki brutális hányingerrel.
Ezek miatt már 5 napja nem eszek semmit és inni is keveset iszom, mert nem kívánom egyik se. Még most is szédülök, a hasam is rendetlenkedik, a fejem is fáj és már gyengébb hányingerem is van égséggel vegyítve, de nem tudok enni, mert nem megy le a torkomon az étel. Mitől lehet ez? Mit tudnék csinálni?
Vissza kellett volna emlékezni hogy mikor kezdődött először ez, és az ezt megelőző órákban ettél/ittál-e olyat ami okozhatta.
Nálam egyetlen egy rossz tojás, aminek se szaga, se gyanús kinézete nem volt, olyan fertőzést csinált hogy 1 hét kellett mire rendbe jöttem, és az egész 3 óra leforgása alatt jött elő, mondjuk könnyű dolgom volt mert első étkezésem volt ez reggel.
1) Ha lesz ügyelet, természetesen el fogok menni orvoshoz.
2) Igen, akkor kellett volna visszaemlékezni, most már sajnos nem tudok.
3) Nem hánytam, de nagyon közel voltam hozzá.
Valami miatt nem vagy ideges?
Én nekem ugyanezek a tüneteim ha gyomoridegem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!