Éjjel 3kor arra ébredtem, h hányingerem van, azóta hánytam is többször, mivel csillapítsam, h el tudjak menni dolgozni?
ma szerencsére csak 4 órát kell dolgoznom, viszont étteremben
valószínűleg a tegnap esti vacsi tett be nekem
vettem be 2 db b6 vitamint
van még vmi ötlet?
de ez nem fertőző, csak egy kisebb gyomorrontás
sajnos az csak egy dolog, h elvileg nem dolgozhatnék így, de egy rosszulléttől a főnök nem enged haza a legnagyobb forgalomban
teljesen igazad van, de jó lenne, ha minden ilyen egyszerű lenne :) sajnos a vendéglátásnak rengeteg sötét oldala van és nem mindig ragaszkodik az előírásokhoz :/
mivel én az étellel és vendégekkel közvetlenül nem érintkezem, így a főnök nem fogja azt mondani, h maradj otthon
most már 2 órája nem hánytam... most eszem épp vmit, és ha 10ig nem jön ki belőlem, akkor el kell mennem dolgozni, ha kijön, akkor nem megyek, mert ugye úgy lehetetlenség lenne
érzem, h a tegnap esti chilis bab nem esett jól, amit este 10kor ettem, majd 11kor le is feküdtem aludni
Már várom a holnapi híreket:
"Az xy városi zx étterem vendégei vérhassal jelentkeztek a helyi kórházban..., a betegek száma eléri a xxx-t.
OMG
csak egy kisebb gyomorrontás volt szerencsére, ami nem fertőző, mire mennem kellett dolgozni, már jól is voltam :)
persze, nyilván ez egy étteremben nem játék, de azért nagyon meg kell gondolni, h mikor jelent beteget az ember, különben repül
tudtommal terhes sem vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!