Nem tudunk hízni, gyengék vagyunk. Van ebből kiút?
A párom (23/F, 181 cm, 52 kg) is, és én (17/L, 152 cm, 36 kg) is nagyon soványak vagyunk. Fogalmam sincs, mi áll ennek a hátterében, és milyen orvoshoz kéne menni ezzel, ha kéne. Mindketten eszünk rendesen, főleg ő, hihetetlen mekkora adagokat tud megenni. De hiába eszünk, képtelenek vagyunk hízni, ez gyerekkorunk óta így van. Én a hízás érdekében régebben nagyon sok édességet ettem, sajnos meggondolatlanul, most a cukorbetegség szélén állok, a doki azt mondta kevesebb szénhidrátot vigyek be, furcsáltam is, és 40 kilóról fogytam 33-ra, azóta sikerült nagy nehezen 36-ot elérni.
Most kitaláltuk, hogy edzeni kéne, hátha azzal tudjuk gyarapítani a súlyunkat, csak nem tudjuk hogyan fogjunk hozzá. Ebben akadály lehet, hogy a barátomnak a válla, a háta és a térde nem bírja a terhelést, nekem pedig mindig görcsöl a hasam, fáj a mellem, ha futok, mert tele vagyok cisztákkal, csomókkal. :/
Van ebből kiút, valami megoldás? Kihez kéne fordulni, esetleg van valaki, aki ehhez ért?
pont azért kell edzeni, hogy bírja a terhelést
tele van net ezzel, csak nem a nők lapja és hasonló helyeken kell keresni
És igazából lehet hogy nem bírod a futást lehet helyette úszni vannak olyan úszásformák mely nem terheli a melleket.
Szintén a barátodnak is ezt tudnám javasolni hogy ő neki meg viszont olyan úszás formát tudok javasolni ami nem terheli a vállat és a hátat.
a 2. válaszoló a tipikus életébe nem sportolt.
Az úszás, futás csak fogyásra jó.
Ha valamit nem terhelsz az nem fog erősödni, de fontos a technika nem egyszerű a testépítés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!