Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nem tudunk hízni, gyengék...

Nem tudunk hízni, gyengék vagyunk. Van ebből kiút?

Figyelt kérdés

A párom (23/F, 181 cm, 52 kg) is, és én (17/L, 152 cm, 36 kg) is nagyon soványak vagyunk. Fogalmam sincs, mi áll ennek a hátterében, és milyen orvoshoz kéne menni ezzel, ha kéne. Mindketten eszünk rendesen, főleg ő, hihetetlen mekkora adagokat tud megenni. De hiába eszünk, képtelenek vagyunk hízni, ez gyerekkorunk óta így van. Én a hízás érdekében régebben nagyon sok édességet ettem, sajnos meggondolatlanul, most a cukorbetegség szélén állok, a doki azt mondta kevesebb szénhidrátot vigyek be, furcsáltam is, és 40 kilóról fogytam 33-ra, azóta sikerült nagy nehezen 36-ot elérni.

Most kitaláltuk, hogy edzeni kéne, hátha azzal tudjuk gyarapítani a súlyunkat, csak nem tudjuk hogyan fogjunk hozzá. Ebben akadály lehet, hogy a barátomnak a válla, a háta és a térde nem bírja a terhelést, nekem pedig mindig görcsöl a hasam, fáj a mellem, ha futok, mert tele vagyok cisztákkal, csomókkal. :/

Van ebből kiút, valami megoldás? Kihez kéne fordulni, esetleg van valaki, aki ehhez ért?

2017. febr. 25. 14:35
 1/7 anonim ***** válasza:

pont azért kell edzeni, hogy bírja a terhelést

tele van net ezzel, csak nem a nők lapja és hasonló helyeken kell keresni

2017. febr. 25. 14:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Nos,egyél sokkal több ételt 2500 kcal-t egy nap és garantálom,hogy lassan hízni fogsz.Viszont figyelj oda hogy ő hogy hány kilóig hízol tehát hogy ne hízz túl.Lehet benne hús,érdemes több zöldséget gyümölcsöt rizset tésztát enni.
2017. febr. 25. 15:40
 3/7 anonim ***** válasza:

És igazából lehet hogy nem bírod a futást lehet helyette úszni vannak olyan úszásformák mely nem terheli a melleket.

Szintén a barátodnak is ezt tudnám javasolni hogy ő neki meg viszont olyan úszás formát tudok javasolni ami nem terheli a vállat és a hátat.

2017. febr. 25. 15:45
 4/7 anonim ***** válasza:

a 2. válaszoló a tipikus életébe nem sportolt.

Az úszás, futás csak fogyásra jó.

Ha valamit nem terhelsz az nem fog erősödni, de fontos a technika nem egyszerű a testépítés

2017. febr. 25. 16:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Állítólag az úszás minden izmot megmozgat. Irány a víz! Továbbá egyetek elég fehérjét!
2017. febr. 25. 21:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Állítólag?

újabb fotel sportoló

2017. febr. 25. 22:05
 7/7 anonim válasza:
Egyél 2-3 óránként!
2017. febr. 26. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!