Generalizált szorongásom van. Van ebből kiút?
Figyelt kérdés
Voltam pszichológusnál, pszichiáternél, nem mondom , hogy nem használt, mert a gyógyszer amit felírt a pszichiáter, az valóban csökkentette a rosszulléteimet. A pszichológus meg addig volt jó ameddig ott voltam és meghallgatott. A lényeg, hogy egy időben erőt vettem magamon és abbahagytam a gyógyszereket, azzal az indokkal, hogy "hülye vagyok, huszonévesen gyógyszert szedni"... majdnem 1 évig el is voltam. Voltak hülye gondolataim, de valahogy mindig vissza tudtam fojtani. Az a problémám, hogy újra vissza jött, szorongok éjjel- nappal, azt gondolom, hogy bármelyik percben meg fogok halni. Ez annyira kiborít, hogy egyfolytában sírok, és úgy érzem nincs tovább. Akarat erőm még van egy kicsi, de kellene egy jó tanács, mit lehetne csinálni. Senki nem ért meg. Ha valaki átélt ilyet vagy hasonlót, szívesen beszélnék vele, hogy erőt tudjon adni. Kicsit hosszú lett, de köszönöm, hogy elolvastad!2016. máj. 28. 18:55
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!