Miért hanyagolják el egyesek tisztálkodást?
Az én szüleim is ilyenek. Falusiak, elmaradottak.
Néha én szólok rájuk, hogy bujésak, de akkor kicsinálnak.
depresszió pl
volt lakótársam diagnosztizált mániákus volt, ha nem volt gyógyszere egész nap csak feküdt, közben nem szórakoztatta magát telefonnal vagy tv-vel, csak feküdt, és nem kelt ki, még kajálni se napokig.
Miért hanyagolják el egyesek névelőt?
Semmi közöd hozzá, ha nekik megfelel, úgy fogják csinálni.
Én nem vagyok olyan, mert magamon gusztustalannak tartom a piszkot, testszagot, de máson semmi közöm hozzá. Ezernyi oka lehet rá, és nem csak lustaság, vagy igénytelenség, de mint írták, depresszió, demencia, fáradtság, anyagi okokból ezen spórol, ha valaki beleszokott, mert ezt látta otthon, az meg a szülők hibája, stb.
Továbbra is tartom, hogy semmi közöd hozzá. Ha egy helyen laktok, el lehet költözni, ha leül melléd valaki a buszon, fel lehet állni, az utca meg elég nagy, hogy kikerülj valakit. De neked jobban esik megszólni valakit, aki nem a te normáid szerint él, holott az okát nem is tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!